To je to što me zanima!

Kakav otac, takav sin: Suareza njegov sinčić ugrizao za rame

Luis Suarez poznat je po svojim kontroverznim potezima. Žrtve njegovog ugriza bili su Otman Bakkal 2010. godine, Branislav Ivanović 2013. i Giorgio Chiellini na Svjetskom prvenstvu 2014.
Vidi originalni članak

Luis Suarez poznat je i po svojim napadačkim sposobnostima unatoč lošoj formi većinu ove sezone, no poznat je i po kontroverznim potezima.

Prije pet godina urugvajski je napadač ugrizao Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu. Fifa mu je dala četveromjesečnu suspenziju i devet reprezentativnih utakmica zabrane, no nije mu to bio prvi put.

Prije devet godina, još dok je igrao u Ajaxu, ugrizao je PSV-ovog Otmana Bakkala i dobio suspenziju na dvije utakmice, a 2013. godine žrtva njegovog zubala bio je Srbin Branislav Ivanović. Ni tada ga suci nisu vidjeli, kao ni na SP-u, a Engleski nogometni savez suspendirao ga je na čak deset utakmica!

A Suarez je nakon utakmice protiv Levantea u kojoj je Barcelona pobijedila 1-0 slavio s djecom držeći sina Lautara u naručju. Mali Lautaro tada je, pomalo komično, ugrizao oca za rame!

Jabuka zaista ne pada daleko od stabla...

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • hajdukidinamousrcu 29.04.2019.

    Kak bi rekao naš glumac Radoš u filmu Oprosti za kung fu -" Hebem te žuta"

  • frenky___ 28.04.2019.

    Nije ga ugrizao nego dijete plače pa ga je tako kamera uhvatila

  • punemaksimirsketribine 28.04.2019.

    Lošoj formi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare