To je to što me zanima!

Kakav peh: Ćorluka se ozlijedio u derbiju, propušta Ukrajince!

Vedran Ćorluka zbog ozljede je morao napustiti igru u poluvremenu derbija njegova Lokomotiva i Spartaka u ruskom prvenstvu. Hrvatska za šest dana igra važnu utakmicu protiv Ukrajine
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je objavio popis reprezentativaca za "akciju Ukrajina", izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić našao se u problemima.

Član udarne postave "vatrenih" Vedran Ćorluka, naime, ozlijedio se na utakmici njegova Lokomotiva protiv gradskog rivala Spartaka u 20. kolu ruske Premier lige i neće konkurirati za utakmicu protiv Ukrajine, potvrdio je HNS.

Čarli je zatražio liječničku pomoć u 11. minuti utakmice, a iz igre je izašao na poluvremenu. U pitanju je zadnja loža.

- Vjerojatno se radi o istegnuću mišića, što bi značilo dva tjedna pauze - rekao je nakon utakmice Jurij Semin, trener Lokomotiva.

Moskovski derbi završio je bez pobjednika (1-1), a Spartak je uvjerljivo na vrhu ljestvice s 45 bodova, devet više od drugoplasiranog CSKA koji ima utakmicu manje. Lokomotiv je na vrlo skromnoj desetoj poziciji s 27 bodova.

 

Osim Ćorluke, Čačić od stopera na raspolaganju ima Domagoja ViduTina JedvajaMateja Mitrovića i Marka Leškovića. No izbornik ipak neće zvati zamjenu, priopćio je Savez.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u petak od 20:45 na Maksimiru očekuje vrlo važan ispit u borbi za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Okršaj je to dvaju vodećih sastava skupine I, a "kockasti" imaju dva boda više nakon četiri odigrana kola.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Sjajna25 19.03.2017.

    Ukrajinci nek se pripreme za idiotizme sa stadiona.

  • mandrillost 18.03.2017.

    Dobro je,zvat ce se Sindefeld!!!

  • Iskrivljena antena 18.03.2017.

    Njesra još ćemo popušiti od Ukraine

Komentiraj...
Vidi sve komentare