To je to što me zanima!

Kakav peh: Mario Pašalić zabio autogol pa ostao bez suigrača

Nakon slobodnog udarca lopta je Pašalića pogodila i doslovce se odbila od njega - u gol. No nije to bilo dovoljno, pa su šest minuta kasnije stvari krenule potpuno po zlu. Iličić je zaradio crveni karton
Vidi originalni članak

Atalanta je od 12:30 igrala utakmicu 11. kola talijanskog prvenstva protiv Cagliarija, a u susretu su se na suprotnim stranama našla dvojica hrvatskih reprezentativaca.

Mario Pašalić našao se u prvih 11 Atalante, dok je Marko Rog u dresu Cagliarija, a Pašalić je puno lošije krenuo u utakmicu. Nakon slobodnog udarca lopta je Pašalića pogodila i doslovce se odbila od njega - u gol. No nije to bilo dovoljno, pa su šest minuta kasnije stvari krenule još više po zlu za Pašalićevu momčad.

Slovenac Josip Iličić dobio je izravni crveni karton zbog grubog starta na protivničkom igraču koji ga je udario u bradu, a Atalanta je tako s igračem manje morati pokušati izvući preokret koji je ujedno i borba za četvrto mjesto Serie A. Ipak, to im nije uspjelo. Oliva je u 59. minuti zabio za 2-0, što je bio i konačni rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pr1nce 03.11.2019.

    Zasluzena pobjeda Cagliarija koji se nalazi u vrhu talijanskog prvenstva. Rog odlican kao i proslu utakmicu. Sve je bolji sto je dobro za sljedece godine reprezentacije, trebat ce nam. Dalicu baci oko!!

  • ACM_1899 03.11.2019.

    Finu su klapu okupili u Cagliariju, što se vidi i po rezultatima, sada imaju 21 bod kao i četvrta Atalanta. Drago mi je i da je Rog našao sredinu u kojoj se ustalio u prvih 11. Jbg Pašalić nije imao sreće pa se lopta iz slobodnog odbila od njega, ali takav je dan bio za Atalantu. Još kad je i Iličić napravio glupost, tu je utakmica završila. Čak je i Gasperini odustao od utakmice izvadivši Papua na poluvremenu. Svejedno su imali popriličan broj šansi i s igračem manje, ali eto nije dan.

  • burky1990 03.11.2019.

    Odigrooooo saaam kecaaaa na Ataaalaantuuu, zar da papciii popuše kod kuće, a mogli su, zabit 5 komaaadaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare