Sport

Komentari 5

Kakav peh: Mario Pašalić zabio autogol pa ostao bez suigrača

Kakav peh: Mario Pašalić zabio autogol pa ostao bez suigrača

Nakon slobodnog udarca lopta je Pašalića pogodila i doslovce se odbila od njega - u gol. No nije to bilo dovoljno, pa su šest minuta kasnije stvari krenule potpuno po zlu. Iličić je zaradio crveni karton

Atalanta je od 12:30 igrala utakmicu 11. kola talijanskog prvenstva protiv Cagliarija, a u susretu su se na suprotnim stranama našla dvojica hrvatskih reprezentativaca.

Mario Pašalić našao se u prvih 11 Atalante, dok je Marko Rog u dresu Cagliarija, a Pašalić je puno lošije krenuo u utakmicu. Nakon slobodnog udarca lopta je Pašalića pogodila i doslovce se odbila od njega - u gol. No nije to bilo dovoljno, pa su šest minuta kasnije stvari krenule još više po zlu za Pašalićevu momčad.

Slovenac Josip Iličić dobio je izravni crveni karton zbog grubog starta na protivničkom igraču koji ga je udario u bradu, a Atalanta je tako s igračem manje morati pokušati izvući preokret koji je ujedno i borba za četvrto mjesto Serie A. Ipak, to im nije uspjelo. Oliva je u 59. minuti zabio za 2-0, što je bio i konačni rezultat.

Najčitaniji članci