To je to što me zanima!

Kakav prevarant: Varao igrače, lažirao Hajdukov memorandum

Lažni je menadžer vrbovao talentiranog igrača sa sjevera Hrvatske, nudio mu ugovor s Hajdukom, čak pokazivao poruke s lažnog broja od sportskog direktora Bjelanovića i krivotvorio njegov potpis!?
Vidi originalni članak

Pokušaj prijevare, krivotvoreni memorandum i potpis, kriminalistička policija, Hajduk… sve navedeno već na prvu zvuči poprilično ozbiljno i vrijedno pozornosti, no kad se malo zagrebe pod površinu, na vidjelo izađe bizarna priča o tome kako je netko, ne pretjerano maštovit i vješt, pokušao dovesti u zabludu mladog nogometaša i njegove roditelje pričom kako ga želi Hajduk.

Za cijeli slučaj saznali su i u Hajduku, te izvijestili policiju, koja je već poduzela radnje protiv osobe koja je pokušala loviti u mutnom. Taj navodni menadžer stupio je u kontakt s roditeljima nadarenog dječaka iz jednog gradića na sjeveru Hrvatske, ispričao im priču kako njihovog sina može odvesti na Poljud gdje ga čeka ugovor i lijepa budućnost, a sve je garnirao lažnim memorandumom kluba na kome je napisao dopis i lažirao potpis sportskog direktora Saše Bjelanovića.

- Upoznati smo s navedenim slučajem koji smo odmah prijavili policiji i dok traje istraga ne možemo davati bilo kakve izjave – poručili su nam službeno iz Hajduka.

A koliko je prevarant otišao daleko u svojoj nakani, svjedoči i da je s drugog mobitela, koji je spremio u kontakte pod imenom Saša Bjelanović, kreirao poruke iz kojih je trebalo biti razvidno kako su on i sportski direktor Hajduka prijatelji, i kako će cijeli posao transfera mladog nogometaša biti odrađen u suradnju s čelnicima Hajduka.

Iako je istraga još u tijeku, poprilično je jasno kako će ona završiti, no neka i ovo bude dobra poruka roditeljima da budu oprezni jer mešetari vrebaju...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • li15 03.06.2019.

    Nezakonite radnje i ajduk. Nista novo

  • POTPEC 03.06.2019.

    Da ga je pokuša odvest u Dinamo već bi odavno bija u Bosni. Ovako možda se i zvuče sa uvjetnom kaznom.

  • OIaf 03.06.2019.

    Gle mali, Hajduk je zainteresiran. nude ti pet kašeta jogurta ako potpišeš...Vidi Pasaričeka, i on je profitirao dolaskom u hajduk, a dobio je samo 4 kašete...😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare