Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kakav prevarant: Varao igrače, lažirao Hajdukov memorandum

Kakav prevarant: Varao igrače, lažirao Hajdukov memorandum
1

Lažni je menadžer vrbovao talentiranog igrača sa sjevera Hrvatske, nudio mu ugovor s Hajdukom, čak pokazivao poruke s lažnog broja od sportskog direktora Bjelanovića i krivotvorio njegov potpis!?

VIDEO

Pokušaj prijevare, krivotvoreni memorandum i potpis, kriminalistička policija, Hajduk… sve navedeno već na prvu zvuči poprilično ozbiljno i vrijedno pozornosti, no kad se malo zagrebe pod površinu, na vidjelo izađe bizarna priča o tome kako je netko, ne pretjerano maštovit i vješt, pokušao dovesti u zabludu mladog nogometaša i njegove roditelje pričom kako ga želi Hajduk.

Za cijeli slučaj saznali su i u Hajduku, te izvijestili policiju, koja je već poduzela radnje protiv osobe koja je pokušala loviti u mutnom. Taj navodni menadžer stupio je u kontakt s roditeljima nadarenog dječaka iz jednog gradića na sjeveru Hrvatske, ispričao im priču kako njihovog sina može odvesti na Poljud gdje ga čeka ugovor i lijepa budućnost, a sve je garnirao lažnim memorandumom kluba na kome je napisao dopis i lažirao potpis sportskog direktora Saše Bjelanovića.

Hajduk

- Upoznati smo s navedenim slučajem koji smo odmah prijavili policiji i dok traje istraga ne možemo davati bilo kakve izjave – poručili su nam službeno iz Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A koliko je prevarant otišao daleko u svojoj nakani, svjedoči i da je s drugog mobitela, koji je spremio u kontakte pod imenom Saša Bjelanović, kreirao poruke iz kojih je trebalo biti razvidno kako su on i sportski direktor Hajduka prijatelji, i kako će cijeli posao transfera mladog nogometaša biti odrađen u suradnju s čelnicima Hajduka.

Iako je istraga još u tijeku, poprilično je jasno kako će ona završiti, no neka i ovo bude dobra poruka roditeljima da budu oprezni jer mešetari vrebaju...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...