To je to što me zanima!

Ajme, majko! Ronaldo pucao i pogodio aut pa zabio iz penala

Lopta je Cristianu Ronaldu u potpunosti otišla preko noge pa na koncu nije otišla ni u gol aut nego u aut. Ronaldo je ispratio njezin let pa pognute glave krenuo natrag prema svojem golu
Vidi originalni članak

Torinski derbi pripao je Juventusu, koji je golom Cristiana Ronalda slavio s 1-0 protiv Torina.

Ključni trenutak dogodio se u 69. minuti kada je Ichazo u šesnaetercu srušio Marija Mandžukića, a sudac je pokazao na bijelu točku. Mandžo je nešto kasnije i zabio, ali je gol poništen jer je Ronaldo, koji je loptu dirao prije Mandžukića, bio u zaleđu.

Cristiano Ronaldo postigao je 11 golova i pet puta asistirao otkad je stigao u Juventus. Dijeli prvo mjesto strijelaca Serie A s Piatekom premda nije uspio zabiti u prva tri kola. Da je, vjerojatno bi već u prvoj polusezoni u Juventusu sam predvodio listu golgetera Calcia.

Možda bi već to napravio i da je precizniji. Nema sumnje kako je upravo sjajni Portugalac glavni kandidat za titulu 'capocannonierea' tekuće sezone iako su Piatek, Immobile i Icardi bolje krenuli u sezonu. No, da je malo više preciznosti, bilo bi i više golova.

Do derbija s Torinom, Portugalac je u 14 kola 104 puta zapucao prema suparničkom golu od čega je 39 išlo u okvir. K tome, 10 je ušlo. Kada se statistički obradi Ronaldova efikasnost, dolazi se do podatka da samo 9,62 posto udaraca završi u mreži.

A jedna od takvih neefikasnih situacija dogodila se i na susretu s Torinom. Portugalac je osmoj minuti zapucao nakon što mu je loptu poslije slobodnjaka podvalio Pjanić.

Ronaldo je uzeo zalet, krenuo, Pjanić mu je podvalio loptu i Portugalac je zapucao prema golu Salvatorea Sirigua.

Na njegovu nesreću, lopta mu je u potpunosti otišla preko noge pa na koncu nije otišla ni u gol aut nego u aut. Ronaldo je ispratio njezin let pa pognute glave krenuo natrag prema svojem golu.

No, do kraja utakmice se iskupio. Nakon Zazinog lošeg vraćanja lopte golmanu, Mario Mandžukić se sjurio, prvi došao do nje i izborio penal!

Odgovornost je preuzeo Ronaldo, stavio loptu na bijelu točku i pogodio za vodstvo Juventusa 1-0. Bilo je to dovoljno za pobjedu 'stare dame' u torinskom derbiju.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • kovač7 16.12.2018.

    Najveci ikad veliki CR7

  • prijava123 16.12.2018.

    Kakva igracina hahahaha smijesno sta ljudi nazivaju top igracem. Vec 4 penal u Juventusu zabija i jos nijr najbolji strijelac prvenstva a ima 110 udaraca na gol

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 16.12.2018.

    Vidi hejtera,vade podatke upucenih udaraca u gol 😂😂😂😂.Malo je 450 golova u 438 tekmi,usporedbe jedan Raul u 16 godina ima 228 golova u 550 tekmi.Al bit ce da mu nisu dodavali dobro ili da nije pucao dovoljno na gol,sabotirao ih je sam Perez da mu ne dodavaju jer mu je baba Vanga rekla da Ronaldo stize u buducnosti pa da ipak on bude najbolji da ne ni plakao Ronaldo.4 lige prvaka u 5 godina??Ma nasao se u pravo vrijeme na pravom mjestu,umjesto njega da je bio Kovacic jednako bi bilo.5 zlatnih lopti??Ma glasove kupi Perez svaki puta,odma u paketu za 5 godina pa dobije povoljnije.Osvojen Euro sa Portugalom?Ma nije on nista osvojio,nije u finalu igro pa se to ne racuna.Treba mu sve nagrade oduzet i podijelit foteljasima ovdje jer ih on ne zasluzuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare