To je to što me zanima!

Kakav rođendanski dar: Zrinka pobijedila u Europskom kupu!

Dvadeseto, sedamnaesto, sedmo, šesto, osmo pa - prvo mjesto. Tako je izgledala forma talentirane hrvatske skijašice koja se u Zell am Seeu prvi put u karijeri popela na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja
Vidi originalni članak

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić ostvarila je prvu pobjedu u karijeri na utrkama za Europski kup, trijumfom na današnjem slalomu održanom u austrijskom Zell am Seeu.

POGLEDAJTE VIDEO: Leona Popović i Zrinka Ljutić na Snježnoj kraljici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Zagrepčanku, koja baš ovaj utorak puni 17 godina, to je prvi uspon na postolje u Europskom kupu i odmah je dohvatila najviše mjesto na istoj stazi na kojoj je dan prije bila osma.

U utorak je sa stratnim brojem 9 imala četvrto vrijeme prve vožnje, a za vodećom Talijankom Larom Della Meom zaostala je pola sekunde. U drugoj vožnji je hrvatska reprezentativka ostvarila drugo vrijeme što joj je u konačnici bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu s 59 stotinki prednosti pred Njemicom Lenom Duerr, pobjednicom slaloma održanog u ponedjeljak.

Prva i druga iz prve vožnje, Talijanka Della Mea i Šveđanka Wikstroem nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Duerr je ujedno jedina koja je uspjela za Ljutić zaostati manje od jedne sekunde, jer je već trećeplasirana Šveđanka Liv Ceder zaostala 1,08 sekundi.

Zrinka Ljutić je sada peta u redoslijedu slalomašica u Europskom kupu s 233 boda, a za vodećom Slovenkom Andrejom Slokar zaostaje za 232 boda. Ljutić je peta i ukupnom redoslijedu s 270 bodova, gdje je također vodeća Slokar s 465 bodova, koje je sve osvojila u slalomu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarijoKovacevic 14.03.2021.

    Imam osjećaj da će ova cura zamijenit janicu... a moj me osjećaj nikad ne vara

  • ukralo pokralo 27.01.2021.

    Ova ce bit veca od Janice pazite sto kazem

  • manutd21 26.01.2021.

    Ajmo zrinka, očekujem da češ me veselit kao nekad janica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare