To je to što me zanima!

Cro Cop: Koljeno mi je propalo, od boli sam pao skroz na pod...

KOBNI SPARING Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena, napisao je Mirko na Facebooku
Vidi originalni članak

U petak je Cro Cop trebao u ring protiv Roya Nelsona na mitskom Wembleyju, ali zbog pucanja prednjih križnih ligamenata lijevog koljena od borbe neće biti ništa.

- U petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na bod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo mi je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena. Jutros sam operiran u specijalnoj bolnici Sv. KAtarina u Zaboku - napisao je Mirko na Facebooku.

Sve se dogodilo u sparingu prilikom izmjene udarca kada je prebacio težinu na lijevu nogu.

Začuo se ružan zvuk pucanja... Oporovak od ove, u sportu učestale ozljede, uglavnom traje od šest do osam mjeseci. Mirko bi u listopadu i prosincu ponovno trebao u ring.

Odbrojavao je dane do svog novog povratka. Na eventu Bellator 200 trebao je u SSE Areni u londonskom Wembleyju odmjeriti snage s Amerikancem Royom Nelsonom (41). 

Cro Cop je bio u nizu od osam pobjeda u MMA-u (dvaput Satoshi Ishii, Gabriel Gonzaga, Hyun Man Myung, Muhammed Lawal, Baruto Kaito, Amir Aliakbari, Thuyoshi Kosaka), dok je Nelson pobijedio tek triput u posljednjih devet mečeva.

U posljednjoj borbi u veljači izgubio je u prvom kolu Bellatorova Grand Prixa od Matta Mitrionea sudačkom odlukom.
 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Alejandro_Guzman 22.05.2018.

    Daj kani se više ćorava posla...Pa koliko para ti treba više? Nit poštuješ sebe nit svoju familiju! Bilo te je lijepo gledati u najboljim godinama ali ovo sad je sve previše!

  • 22.05.2018.

    Ne znam, iako izgleda više nego impresivno ipak je tu 45 god. mora malo stati na loptu laički rečeno

  • Nikad dosta 22.05.2018.

    Hahaha usro se cop

Komentiraj...
Vidi sve komentare