To je to što me zanima!

Kakav šok za Duvnjaka i Kiel: Senzacionalno ispali u Kupu!

"Zebre" su u 36. minuti utakmice vodili protiv Lemga 22-15. Jedanaesta momčad Bundeslige potom je izvela pothvat na pothvatima i golom Cederholma na ulasku u zadnju minutu dobila 29-28. U finalu je i Melsungen
Vidi originalni članak

Ništa od najboljeg rođendanskog poklona Domagoju Duvnjaku ovog tjedna. Kiel, koji je na završnicu Kupa Njemačke u Hamburg došao kao najveći favorit i najuspješniji klub tog natjecanja s 11 trofeja, čak i s povratnikom Wiencekom, ispao je senzacionalno već u polufinalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Senzacija je još veća jer "Zebre" su u 36. minuti utakmice vodile protiv Lemga 22-15. Jedanaesta momčad Bundeslige potom je izvela pothvat na pothvatima i golom Cederholma na ulasku u zadnju minutu dobila 29-28. Kiel je u 52. minuti imao 27-24 i do kraja zabio jedan gol.

Kapetan Duvnjak zabio je četiri, Ekberg i Pekeler po šest, koliko za Lemgo Elisson i Schagen. A kako se senzacije ne događaju bez pravih izdanja golmana, Johannessen je skupio 14 obrana, uključujući Reinkindu u zadnjim sekundama, naspram devet Landinovih.

Za prvi naslov Kupa nakon 2002. i četvrti ukupno Lemgo će igrati protiv Melsungena koji je s 27-24 izbacio Hannover-Burgdorf. Tu takve velike drame nije bilo i Melsungen je s 27-24 prvi put u finalu unatoč osam golova svog budućeg igrača Ivana Martinovića (4/4 sedmerci). Kuhn je zabio sedam za Melsungen, Domagoj Pavlović četiri, a Marino Marić dva. Ilija Brozović za Hannover nijednom.

Finale se igra danas u 17:30, a Lemgo u sva tri finala još nije izgubio...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare