To je to što me zanima!

Kakav spektakl! Pašalić dvaput asistirao u demoliranju Leccea

U 54. minuti Zapata je zabio za 4-2nakon briljantne asistencije Pašalića. Našao se Mario na pravom mjestu u šesnaestercu i briljantno ubacio Zapati koji je samo imao matirati golmana
Vidi originalni članak

U jednoj od rijetkih neodgođenih utakmica 26. kola talijanske Serie A Atalanta je nevjerojatno demolirala Lecce u gostima 7-2.

Već u 17. minuti poveli su gosti autogolom Donatija, a pet minuta kasnije vodstvo je povećao Zapata. Ipak, u prvom dijelu je Lecce još uvijek grizao pa je golovima Saponare u 29. i Donatija u 40. utakmica vraćena na 2-2. 

Ali zato u drugom poluvremenu - rapsodija! U 47. minuti Iličić zabija za 3-2, a sedam minuta kasnije Zapata povećava na 4-2 nakon briljantne asistencije Marija Pašalića. Našao se Mario na pravom mjestu u šesnaestercu i briljantno ubacio Zapati koji je samo imao matirati golmana.

Zabijali su onda Zapata i Muriel te naposljetku Malinovsky na novu asistenciju Pašalića u sudačkoj nadoknadi. Bio je Mario ponovno jedan od najboljih igrača u momčadi, zapravo čak i jedan od rijetkih koji su dominirali danas. Usprkos rezultatu, izdvojila su se tek trojica - on i udarni dvojac u napadu Iličić i Zapata...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • brzic19 02.03.2020.

    Vezu nam na njegovu zalost trebaju igrati modric, kovacic i brozovic. E onda on, pa vlasic i tek tada rakitic

  • Pivski trbuh_1988 01.03.2020.

    Trenutno najbolji nogomet igraju.

  • danibb 01.03.2020.

    Ako Dalic nece zvati Orsica na euro a zove li Pasalica bolje da da ostavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare