To je to što me zanima!

Kakav tjedan: Polufinale Lige prvaka 'začinjeno' El Clasicom

Na samom kraju sezone nude nam se utakmice Bayern - Real Madrid, Chelsea - Barcelona i Barca - Real, može li nogomet bolje od toga? I još u istom tjednu...
Vidi originalni članak

Sredina je travnja, a to u nogometnom smislu znači kraj sezone. Nakon ovog tjedna, tjedna iz snova, puno toga moglo bi biti jasnije.U svim Ligama petice i dalje se vodi žestoka borba za naslov prvaka, jedino u Njemačkoj je Borussia Dortmund nadomak trofeja. U subotu bi puno toga jasnije moglo biti i u Primeri.

U 20 sati na Nou Campu Barcelona dočekuje Real Madrid. Ako Barca pobijedi, približit će se na bod zaostatka četiri kola prije kraja uz lakši raspored. Realu 'igra' dvoznak, ali međusobne utakmice s Kataloncima ove sezone ne idu im na ruku. U dvije utakmice Superkupa, dvije utakmice Kupa kralja i jednu u prvenstvu nisu uspjeli slaviti. Izvukli su samo dva remija. 

Prije subote igraju se polufinala Lige prvaka. U utorak se igra europski El Clasico, Bayern protiv Real Madrida. Bavarci su već čestitali Borussiji na naslovu pa im je Liga prvaka velika želja. Pogotovo jer se finale igra na njihovom stadionu...

U srijedu će biti 'vatreno' na Stamford Bridgeu. Chelsea je u strašnoj formi, izgubili su jednu od posljednjih 12 utakmica, a dolazi im mrska Barca. Svi se još dobro sjećaju kobne 2009. godine, polufinala i Toma Henninga Øvrebøa... Chelsea nadu polaže i u slaba ovosezonska izdanja Guardioline družine na gostujućim stadionima.

U svakom slučaju, pred nama je tjedan nogometa koji će pružiti sve najbolje što ima. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Nisam Taj 17.04.2012.

    Vidit cemo rapsodiju Barcelone u El Klasicnom i kako se igra kad Barcelona treba pobjedu ! Ovaj tjedan ce pokazati od cega su napravljene te dvije ekipe. Za Barcelonu znamo da ona ovo moze jer je navikla igrati simultano na vise frontova,a real ce se po prvi put ove sezone u LP morati dokazati jer je sve dosad bio neviđeno laki zdrijeb za LP. Bayern se sad moza potpuno opustit jer su u prvenstvu previse zaostali i to je vec rijeseno,dok Chelsea lovi to 4. mjesto koje vodi sljedece sezone u LP i ne smije po meni bas sve bacit na LP. Abramoviceva zelja za LP mozda i odluci da zapostave prvenstvo i riskiraju sljedecu sezonu radi ovog pehara sto se lako zaista moze i dogodit,ali to je rizik vrijedan 50-ak miliona eura ako ne i vise. On to sebi moze priustit ! Uglavnom ovo je slag cijele sezone uz utakmicu Borussia-Bayern koja je nedavno odigrana,City-united koja nas uskoro ceka i finale FA Liverpool-Chelsea. Moja ocekivanja su uz Liverpool i Barcelonu,razbit Chelsea na oba bojista bi mi bio prelijep poklon od ova dva kluba i moj zivot bi kao i dosad imao smisla :)))

  • Messi100 17.04.2012.

    Svi se veselimo ovom tjednu.Praznik tjedna što se tiče sporta. Veliki utorak, srijeda i Subota:)) Sretno svima.Za sve ljubimce njihov klubova, i nadajmo se za svakog od nas za koga navijamo da će nas razveseliti :)

  • user_27232 17.04.2012.

    što bi slavko cvitkovic rekao užitak za nogometne sladokurce

Komentiraj...
Vidi sve komentare