To je to što me zanima!

Kako baka Ruža kaže: Naša će Sandra ponovno biti zlatna...

DUBRAVA Mama je izašla iz sobe, nije to mogla gledati. Očuh Dragan nervozno je tresao koljenima dok je trajao finale diska. A baka? Sandrina baka bila je ‘cool’...
Vidi originalni članak

Ma, vratit ćemo Kubanki na Olimpijskim igrama. Bez brige budite, odgovarala je mama Vesna na telefonske pozive koji su joj stizali. Stalno je zvonio mobitel...

- Ovo je čudesan uspjeh, moja Sandra je potvrdila da je velika sportašica. Moram priznati da ljudi ovaj put zaista čestitaju, jer Sandra nas je navikla na zlata pa se znalo dogoditi da, ako osvoji ‘tek drugo mjesto’, nekad samo nazovu da pitaju: ‘Hej, pa što je bilo?! U čemu je problem, gdje je zapelo?’ - smije se Sandrina mama.

Odmah nas je uvela u Sandrinu nekadašnju sobu, u kojoj stoje medalja do medalje.

- Ma, i obitelj je malo razmazila... Evo vidite, ima više od 150 zlata i valjda dvije-tri srebrne - pokazuje mama Vesna.

Posljednji Sandrin hitac nije mogla gledati. Ustala je, izašla i čekala ispred kuće.

- Pa to je prestresno za mene. Za svako finale mi je ovako, ništa mi nije lakše kako vrijeme prolazi - kaže mama.

Sandru su ostali gledati očuh Dragan, prijateljica Verica i njena baka Ruža (88).

- Ma meni je najgore od svih. Ja se najviše živciram, tek odahnem kad mi ona dođe kući - kaže baka i dodaje:

- Presretna sam ovim srebrom. Ali uopće ne sumnjam da će uskoro opet biti zlatna... Znate, Sandra vam ima strašan inat...

Obitelj se nije prestajala smijati dok je Sandra pokušavala na tribinama naći njemačku zastavu za trećeplasiranu Nadine Müller.

- Ona vam je takva, uvijek misli i na druge. Da samo znate koliko je atletičarki i atletičara prošlo kroz našu kuću... Spavali su kod nas sportaši iz Slovenije, Italije, Srbije - priča nam baka.

Mama Vesna čula se s kćeri nakon kvalifikacija. Sandra joj, kaže, nije baš zvučala dobro.

- Rekla mi je da je imala neku temperaturu, virozu.. Ali ona se na to nikad ne vadi. Pokojni Ivančić ju je to naučio, ugradio joj inat i prkos - rekla je mama Vesna.

- Da, Ivanča je znao zvati na telefon da provjeri je li došla doma i je li jela, je li otišla na vrijeme spavati. Bio je dobar čovjek - priča baka.

Ivanča ju je vjerojatno naučio da je i srebro za sportaša veliki uspjeh. Čak i ako si sanjao zlato.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vilim 27.08.2015.

    Sandra neće biti "zlatna" tako dugo dok se bude bavila politikom u Bandićevoj opskurnoj stanci "365 dana, a to će biti još jako dugo jer je Bandić ucjenjuje gradskim stanom na Jarunu u koji je ušla nakon što je bila u malom derutnom stančiću u Maksimirskoj. Javnost je također primjetila kako ne baš previše inteligentna Perkovićka uz Kojića najviše hvali Bandića i lupeta unaprijed naučenu lekciju o Bandićevu političkom progonu a nigdje ne vidi lopovluk i kriminal "Velikog vođe" Bojim se kako baka više neće nikada vidjeti "svoju Sandru" sa zlatnom medaljom jer ona se ne može riješiti najvećeg tereta koji je potpuno sputava i ucjenjuje a to je Milan Bandić , što je inače dugogodišnji model vladanja Bandića u Zagrebu, ucjene, pogodovanja, zapošljavanje mimo natječaja, dodjele gradskih stanova i slično !!..

  • davidhaye 26.08.2015.

    Bit če zlatna kada se vrati treneru koi je od nje napravio ovo što je sad.

  • bbbdado 26.08.2015.

    Još će naša Sandrica osvajat medalje , ne brinite

Komentiraj...
Vidi sve komentare