To je to što me zanima!

Kako dalje u Dinamu? Nekim se igračima treba odmah zahvaliti. Nitko se više ne plaši 'modrih'

Sad je svima jasno koliko su za Dinamo značili Arijan Ademi i Mislav Oršić. I koliko su se neki pojedinci skrivali iza kvalitete najboljih pojedinaca Dinama. A tako više ne ide...
Vidi originalni članak

Dinamo svakim danom tone sve dublje. Nižu se porazi, "modri" su se već oprostili od dvostruke krune, a sve je zanimljivija i borba za naslov prvaka. Istina, Zagrepčani i dalje imaju "plus sedam" u odnosu na Hajduk, ali s obzirom na posljednje predstave hrvatskog prvaka, sve je manje navijača uvjereno kako ovaj Dinamo može do naslova. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ujkocro 06.04.2023.

    Največi krivac je Bočkaj!!!Pogledaj sofa score!Za to koliko je igrao trebao je zabiti još najmanje 20 golova i namjestiti isto toliko glumcu Petkoviću!Da je bosanac ili barem iranac niko živ ga nebi izbacio iz prvih11!A za mlade nemam riječi Tomek reprezentativac u svim uzrastima i kapetan DinamaII u Dubravi???Rukavina ni minute i ko zna jel dobar ili loš.Kako znati kad im nedaju ni 5 utakmica da odigraju.Ali recimo da igraju njih dva otpadaju dvije zvijezde koje čemo prodat oba dvije za 100eura,ili čemo nekom platit da ih uzme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare