To je to što me zanima!

Kako igra Niksi! Sjajni Vlašić utrpao Krasnodaru dva gola...

CSKA je pobijedio Krasnodar 3-2 u derbiju ruskog prvenstva, a posebno je briljirao Nikola Vlašić koji je zabio dva gola i jednom asistirao. Niksi je još jednom pokazao klasu...
Vidi originalni članak

Nikola Vlašić is on fire! Hrvatski reprezentativac zaista igra fantastično u posljednje vrijeme, a nakon gola Slovačkoj, sada je golgeterske sposobnosti opet pokazao i u dresu CSKA Moskve.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova momčad pobijedila je nezgodni Krasnodar (3-2), koji ove sezone igra u Ligi prvaka, a nakon prvog poluvremena već je bilo 3-0 za domaćine. Posebno je briljirao Vlašić koji je zabio dva gola i asistirao i tako pokazao i dokazao da je samo pitanje vremena kada će otići u neki klub iz lige petice. 

CSKA je poveo u 31. minuti nakon što je Chalov izborio penal, a Nikola je bio precizan s bijele točke. Već u 37. bilo je 2-0, a predivan gol zabio je Chalov. Asistirao mu je Niksi, Chalov je došao do ruba šesnaesterca i onda krasno pogodio lijevi gorni golmanov kut. Stadion u Moskvi je doslovno eksplodirao, a onda je Vlašić to još malo začinio novim golom u 41. minuti.

Bilo je tu silnih odbijanaca, a onda je lopta stigla do bivšeg igrača Hajduka koji je pucao s ruba peterca, lijevo iskosa, i pogodio pored nemoćnog Safonova.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu

Hrvatski reprezentativac je tako došao do brojke od četiri gola u ruskom prvenstvu...

No u drugom dijelu je došlo do pada koncentracije kod domaćina i Krasnodar je golovima Berga smanjio na 3-2, što je na kraju bio i konačni rezultat...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Karma11080107 23.09.2019.

    ako ovako nastavi biti ce jedan od najvaznijih u reprezentaciji!!

  • Exterminator 23.09.2019.

    Bravoo Nikši , samo nastavi tako ..koji dobitak za Vatrene Vlašić Brekalo Petko Oršić !!!!

  • Roommi 22.09.2019.

    Utrpao je njima Ludogorec 5 komada, pa niste ništa pisali o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare