To je to što me zanima!

Kako je biti Ronaldova susjeda? 'Zatvoreni dio ulice, a zaštitari i dijete čuvaju. To je zlatni kavez'

Cristianova susjeda u Torinu je Betty Borel, kćer legendarnog talijanskog nogometaša iz '30-ih i '40-ih godina. Otkrila je kako živi obitelj vjerojatno najpoznatijeg nogometaša današnjice
Vidi originalni članak

Elisabetta Betty Borel u životu se nije morala mučiti da bude imućna. Rodila se u bogatstvu zahvaljujući ocu Feliceu Borelu koji je davno bio zvijezda Juventusa i "azzurra", osvojio jedan naslov svjetskog prvaka i četiri "scudetta".

Elisabetta živi u vili u elitnom dijelu Torina, a susjed joj je - Cristiano Ronaldo (36) sa suprugom Georginom Rodriguez (27) i četvero djece. Gospođa Betty kaže kako su Ronaldovi: idealni susjedi.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo i Georgina treniraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova obitelj najbolji su susjedi koje sam uopće mogla poželjeti - priča Betty Borel za Corriere della Sera.

- Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati nogometaš, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt.

Vrijednost voznog parka nije jedina razlika između njenog oca u davnim '40-ima i Ronalda danas.

- Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drukčije. Često vidim Cristiana Juniora (11) kako na zaštićenome dijelu ulice vozi skateboard, ali iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i zaštitari iza djeteta su uvijek i tjelesni čuvari. Isto je i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lijepom vremenu prošetati s djecom. I ako je ulica prazna sa njima je uvijek tjelohranitelj tj. najčešće više njih - kaže Betty Morel pa dodaje:

- Zlatni kavez? A da... Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegove dobi, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dijete vidim jedino samo - rekla je Ronaldova susjeda Elisabetta Borel.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MORTIIS 50 25.08.2021.

    E sinko moj.Za tebe je Messi Gospodar nogometa.Messi,Messi.

  • Darac Komarac 24.08.2021.

    Sljedeći tjedan čitajte moju ispovijed. "Kako mi je bilo vidjeti Ronalda iz daljine."

  • mala vatra 24.08.2021.

    Bez veze,ne bih htjela biti njegova susjeda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare