To je to što me zanima!

Kako je dobro vidjeti te opet! Oršić na terenu nakon gotovo četiri mjeseca od teške ozljede

Dakako, pred njim je jako puno posla, a i teška misija u Trabzonsporu, obzirom da na klupi turskog prvoligaša više ne sjedi Nenad Bjelica koji je inzistirao na njegovu dolasku
Vidi originalni članak

Epizoda u Southamptonu nije bila kakvu je priželjkivao pa se potom teško ozlijedio na jednom od prvih treninga kao igrač Trabzonspora, za koji nije niti debitirao. Mislav Oršić (30) nije imao sreće u protekloj godini, no punom parom radi kako bi božicu Fortunu okrenuo u svoju korist.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac obradovao je svoje obožavatelje objavom na društvenim mrežama. Kako sam kaže, danas je na terenu prvi put nakon gotovo četiri mjeseca od ozljede koljena.

PRIPREME ZA ARMENIJU VIDEO 'Gle, treba samo ovako!' Gledajte kako Dalić objašnjava taktiku svojim pomoćnicima POMAMA ZA KARTAMA Evo kad kreće prodaja ulaznica za navijače reprezentacija koje će igrati na Euru u Njemačkoj!

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @orsic99

"Ništa vrijedno ne dolazi lako. Povratak u procesu", stoji u opisu objave.

Dakako, pred njim je jako puno posla, a i teška misija u Trabzonsporu, obzirom da na klupi turskog prvoligaša više ne sjedi Nenad Bjelica koji je inzistirao na njegovu dolasku. Primjerice, nakon odlaska hrvatskog trenera, Filip Benković zacementiran je na klupi, premda je ranije bio standardan prvotimac, dok Tonio Teklić samo mijenja poziciju: klupa - tribina. To je cijena dolaska u pojedini klub zbog trenera. Benković i Teklić već je plaćaju, a tek ćemo vidjeti kakve planove Abdullah Avci ima za Oršića. Ako ih uopće ima...

GALERIJA: TRENING PRIJE ARMENIJE FOTO Dvojica 'vatrenih' vratila se u kadar, na treningu i Beljo

Otegotna okolnost za Hrvate u Trabzonsporu je što klubu, nakon Bjeličinog odlaska, ide bolje. U zadnje četiri utakmice upisali su tri pobjede (uz remi), od čega se posebno izdvaja gostujuća kod vodećeg Fenerbahčea.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mmm.mmm 21.11.2023.

    Nismo puno izgubili bez njega prosječan igrač,dobar samo za Dinamo

  • 21.11.2023.

    Dobar dečko,ali nije trebao ići iz Dinama

  • NIKE 21.11.2023.

    Odličan igrač, ali dječak u glavi. Em loša odluka em ozljeda u samo godinu dana napravila od njega igrača za HNL. U Dinamo ne može ima boljih i gladnijih, u Turskoj teško da se može vratiti u život ono je cirkus liga. Drago mi je radi njegovog povratka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare