To je to što me zanima!

Kako Modrić uživa: Trešeta na superjahti od 160.000 eura na tjedan uz Oliverov vječni hit...

Lukin prijatelj Marko Čirjak objavio je fotografiju s odmora s legendom Reala i hrvatske reprezentacije negdje u jadranskom akvatoriju
Vidi originalni članak

Naporna sezona je iza njega, osvojen Kup kralja i srebrna medalja s Hrvatskom u Ligi nacija, a i novi ugovor s Real Madridom. Sad je vrijeme za odmor do 10. srpnja i početka priprema za novu sezonu. Luka Modrić (37) provodi ga u Hrvatskoj.

Njegov je dom ovih dana luksuzna jahta Ferretti Custom Line 120 Erolia koja može primiti do deset ljudi u pet soba. Tjedan najma stoji 160.000 eura, ali sad nije raspoloživa za kupnju ili rentanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Jahta na kojoj plovi Modrić

Modrić je s njome na krstarenju dubrovačkim akvatorijem, a na društvenim mrežama njegov prijatelj i bivši suigrač iz zadarskih dana Marko Čirjak objavio je fotografiju kako igraju trešetu dok svira hit Olivera Dragojevića "Ča je život vengo fantažija".

Inače, jahta na kojoj najbolji hrvatski nogometaš u povijesti bezbrižno uživa sagrađena je u Italiji prošle godine.

Maksimalna joj je brzina 25 čvorova, jedna je od svega 1099 primjeraka jahti dužine između 35 i 40 metara, a plovi pod zastavom Ujedinjene Kraljevine.

Sedam članova posade brine se da Luki i društvu ništa ne fali, a jahtu je dizajnirao Francesco Paszkowski.

Modrić se na nju ukrcao prošle subote u lučici Srebreno u Župi Dubrovačkoj uz pratnju obitelji i prijatelja. Prije toga odvojio je vrijeme za fotografiranje s djelatnicima obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • DeGogi se vratija 29.06.2023.

    jbt već je spizdija 4 dana zarade u Realu

  • istra_zemlja 28.06.2023.

    Jeb vas i novinati, samo vam je bitno pisati u naslovima 160t, pustite covjeka na zasluzebom odmoru

  • Zlatan 10 28.06.2023.

    Pa neki dan ste pisali da se ne moze iznajmit, pa ste napisali u clanku kako kosta za jedan dan 160 000 € .. mislim ne shvatam kako sami sebe mozete demantirat

Komentiraj...
Vidi sve komentare