To je to što me zanima!

Neymar slavi 3 dana, na tulum stigli Leo i Raketa sa ženama...

Ničega nije nedostajalo, a večer je začinila torta s batmanom kao protagonistom. Kako rođendan slavi jedna od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda pogledajte u videu
Vidi originalni članak

Brazilska zvijezda Neymar 5. veljače proslavila je svoj 25. rođendan. Sjajni napadač Barcelone slavio je rođendan u društvu najbližih prijatelja, poznanika i djevojke Brune Marquezine. Na privatnoj proslavi je bilo jako veselo, plesalo se do iznemoglosti i pjevalo iz petnih žila.

Ničega nije nedostajalo, a večer je začinila torta s batmanom kao protagonistom. Kako rođendan slavi jedna od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda pogledajte u videu.

Popularni Brazilac proslavio je čak tri rođendana. Prvi, dan prije rođendana sa svojim sinom Davijem Luccom u intimnom okruženju. Drugi, u restoranu s prijateljima na koji nogometaši Barcelone nisu mogli doći jer su se pripremali za susret s Atleticom u Kupu kralja. Tako da su na trećem rođendanu imalu dvostruko slavlje - Neymarov rođendan i finale kupa.

Na rođendanu su prisustvovali skoro svi igrači Barcelone: Andrés Iniesta, Gerard Pique, Jordi Alba, Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Samuel Umtiti, Jasper Cillessen, Aleix Vidal i Lucas Digne. Naravno, tu su bili i Luis Suarez te Lionel Messi. Kakva bi to zabava bila bez njih dvojice.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 10.02.2017.

    Jesu i Šnidarića zvali?

  • zlatan777 09.02.2017.

    Jesi gadan neymar...

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 09.02.2017.

    Ma da

Komentiraj...
Vidi sve komentare