To je to što me zanima!

Kako promovirati borbu? Zna MacKenzie - svojim seksipilom!

To što za nadolazeći UFC 224 u Rio de Janeiru niti jedan borac nije dobio privilegiranu promociju, MacKenzie i nije previše zamjerila. Tako i tako svoj Instagram puni seksi fotografijama i drži svoje fanove zadovoljnima
Vidi originalni članak

Samo se čekalo da najatraktivnija borkinja van UFC-a potpiše za najjaču MMA organizaciju svijeta. Majstorica BJJ-a i višestruka svjetska prvakinja MacKenzie Dern (24) još uvijek je u karijeri neporažena, čak i nakon što je odradila borbu pod Invictom (najjačom ženskom svjetskom MMA organizacijom koja je pod UFC-em) pa onda i debitirala za UFC.

To što za nadolazeći UFC 224 u Rio de Janeiru niti jedan borac nije dobio posebno dodatnu ili privilegiranu promociju, MacKenzie i nije previše zamjerila. Tako i tako svoj Instagram profil puni seksi fotografijama i drži svoje fanove zadovoljnima.

Ova 24-godišnjakinja buduća je velika MMA superzvijezda, nešto kao nova Ronda Rousey prognoziraju strani MMA mediji. Treba popraviti borbu u stojci, ali još uvijek je neporažena. U Brazilu se za dva tjedna bori protiv Amande Cooper, a za svoju drugu borbu dobila je i mjesto u main cardu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • simunicevdom 01.05.2018.

    Pustio bi da me podere

  • Mercedes s klasa 01.05.2018.

    Ljubio bih je

  • Exterminator 30.04.2018.

    Ye bena bitch izgleda ko transić

Komentiraj...
Vidi sve komentare