To je to što me zanima!

Kako s 'prljavim' provokacijama Argentine? Kao Mandžo u Rusiji

Gazili su ga, gurali, dobacivali mu sve i svašta. A Mario Mandžukić ostao je hladan kao špricer pa i podbo kada je trebalo. Sitne provokacije dio su argentinske vrste, pogledajte kako ih je Mandžo 'ohladio'
Vidi originalni članak

Onog trena kada je Lautaro Martinez zabio pobjednički penal protiv Nizozemske, ostatak argentinske reprezentacije okrenuo se prema nizozemskim suparnicima i provokativnim gestikulacijama bocnuo igrače u narančastom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je nastala ova fotografija, u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru.

Provocirali su Argentinci cijeli Mundijal, na toj utakmici se i potukli s Nizozemcima, no nije to ništa novo. Temperamentna krv kola njihovim žilama desetljećima i prenosi se s generacije na generaciju.

Čemu smo mogli svjedočiti i mi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje im provokacije nisu pomogle. Od tada pa dovijeka ostale su scene našeg ratnika Marija Mandžukića, kako vodi bitku s Javierom Mascheranom i Paulom Dybalom.

Gazili su ga, gurali, dobacivali mu sve i svašta. A Mandžo je ostao hladan kao špricer pa i podbo kada je trebalo. 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Vatreni, evo recepta kako odgovoriti na podbadanja. Samo mirno i skulirano. Kao Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ajoj2 12.12.2022.

    Ciganija

  • Z.a.c 12.12.2022.

    Prljavi su bili tad,samo se nije komentiralo jer smo ih zgazili,pa je vise bilo ismijavanje sa njima. Nije samo ovo gazenje Mandze bilo,nego i lopta Raketi u glavu sa pola metra dok je lezao + hrpa sitnih provokacija,a sve prolazi uz konstantno Messijevo cmoljenje koje hrpu puta prodje. Na ime izvuce ili faul ili karton za protivnika. Nisu toliko kvalitetni kao Brazil i trebalo bi nam biti lakse sa njima,ali su prljavi.

  • 12.12.2022.

    Ono kad ti netko od "metar i žilet " glumi facu,ma hajdeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare