To je to što me zanima!

Kako su birali huligane: I oni su imali svoje kvalifikacije za Euro

U priloženom videu vidi se kako su se ruski huligani pripremali za Europsko prvenstvo. Kroz nekoliko krugova masovnih tučnjava vođe su izabrali najbolje za Euro
Vidi originalni članak

U neredima je sudjelovalo oko 150 izrazito uvježbanih i nasilnih ruskih huligana, rekao je nakon nereda u Marseilleu francuski tužitelj Robin Brice.

A ovih dana otkriveno je i kako su se to uvježbavali spomenuti 'gerilci' s ruskih tribina. Prema videu koji je objavljen na YoutTubeu i ruski navijači su očito imali svoje kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Ruski huligani očito dobro potkovani MMA znanjem označeni su kao navijači koje ne zanima navijanje, pivo i nogomet, njima dobar provod u Francuskoj znači dobro se pomlatiti sa svima koji im se nađu na putu. 

U već spomenutom videu prikazan je kvalifikacijski okršaj navijača jer njihove vođe nisu htjeli bilo koga poslati na francuske ulice. Kroz nekoliko krugova brutalnih makljaža izabrali su najbolje, ili bolje reći, one koji su ostali posljednji stajati na nogama, a koliko su dobro potkovani znanjem mješovite borbe otkrivaju MMA rukavice, ali i stil borbe nekih od njih. 

Kako god bilo, svijet je očito dobio novu vrstu nogometnog huligana, nadajmo se samo da se ostatak navijača diljem Europe neće voditi ovim primjerom.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • branka dovečer 16.06.2016.

    a tuca ko tuca.nece te ubit.1 put je frka

  • depeche_mode 16.06.2016.

    Ovakve sheme dokazivanja muškosti je prošla priča na zapadu. Jedino mi slaveni još brijemo na ovakve gluposti.

  • branka dovečer 16.06.2016.

    evo dokaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare