To je to što me zanima!

Kako su igrali: Stivi u formi, a Gojun se svađa sa ženama...

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva. Treća pobjeda u isto toliko utakmica stigla je protiv Bjelorusije (31-25) i sada mirno s osiguranim drugim mjestom idemo na Čile te Njemačku
Vidi originalni članak

I treća utakmica je iza nas na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska je i treći put pobijedila te osigurala osminu finala. Iako se u većem dijelu prvog poluvremena činilo da bi to mogla biti šetnja kroz bjelorusku obranu, da bi Babić mogao odmarati Duvnjaka te da bi neki mlađi igrači mogli dobiti više prilike, u drugom dijelu smo se počeli mučiti. Iskoristili su to Bjelorusi, približili nam se, no onda sve u svoje ruke preuzimaju najiskusniji, Duvnjak i Stevanović i odlučuju utakmicu.

Filip Ivić (3 obrane) - Nakon prve dvije utakmice danas je bio nešto slabiji, no čini se da Filip ostaje naš prvi golman i u nastavku natjecanja.

Ivan Stevanović (8) - Sjedio na klupi u prvom poluvremenu, a kad je ušao u drugom zajedno s Duvnjakom zaustavio je naš strmoglavi pad. Jedan od junaka drugog dijela

Lovro Mihić (2 gola) - Ušao je u drugom poluvremenu. Ponovio dobru partiju iz prve utakmice, za njega ima vremena. Solidan.

Manuel Štrlek (3) - Zapravo naš najkonstantniji igrač, uz Duvnjaka, naravno.

Zlatko Horvat (5) - Napokon pravi Horvat, ovo bi mogla biti vrlo važna utakmica za povratak samopouzdanja.

Josip Božić Pavletić (1) - Debitirao, zabio prvi gol i oduševio cijelu momčad.

Jakov Gojun - Zapamtili smo ga samo po tome što je pokušao nešto objasniti sutkinji. Nema se smisla sa ženama prepirati kada ti pokažu 'crveni karton'.

Stipe Mandalinić (3) - Trebao bi biti naš prvi lijevi vanjski, no zasad je to mjesto uzeo Mamić, a Stipe kad uđe, odradi svoje. Njegova bomba je neobranjiva, a to će nam trebati u nastavku SP-a.

Marko Mamić (2) - Važne minute na lijevom vanjskom s obzirom na do kraja nezaliječenog Mandalinića. I njegova snaga trebat će nam u nastavku turnira.

Domagoj Duvnjak (4) - Iako nije mislio da će igrati, ušao je na parket i s par golova bacio izbornika Bjelorusije na koljena. Uz Stevanovića naš junak drugog poluvremena.

Luka Cindrić (8) - Mogao bi Duvnjak odmarati u srijedu jer ovakav Cindrić u srijedu može sam dobiti Čileance. U prvom dijelu savršen s osam golova, u drugom dijelu stao. No zabio je osam golova i imao osam asistencija, igrač utakmice za IHF.

Luka Šebetić - Polako izbija u prvi plan na desnom vanjskom, solidno koristi minute u napadu, no u obrani je neoprezno zaradio izravni crveni karton. Nepotrebni izleti na 10 metara u obrani kažnjeni su više puta. Tu su Babić i Metličić da to ispravljaju.

Luka Stepančić (2) - Ne ide mu na ovom prvenstvu, muči se, trudi, pokušava, no gol ga neće. Krenut će i njega, mora. Trebat će nam.

Tin Kontrec (1) - Pun energije, no pomalo brzoplet, ponekad prebrz i nestrpljiv, kako u napadu tako i u obrani. Mora se smiriti jer sa svojim 'fizikalijama' može puno.

Željko Musa -  Čvrst u obrani, nešto slabiji u napadu, ali tko god na njega naleti... Uh, tom nije lako.

Lovro Jotić - Odigrao koju minutu na kraju. Za njega ima vremena.

Željko Babić - Ne izgleda to još najbolje, ali bodovi se pišu. Šteta samo što nije mogao odmoriti Duvnjaka kako je planirao.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • danec 17.01.2017.

    Ovo je ok, Samo ovo nije pokazatelj naše snage. Madžarska, saudijska, i Bjelorusija i ne bi trebale predstavljati problem. Djeluje mi obrana dosta ne uigrano. Ispada se iz linije konstantno. Jednostavno nismo najbolji, ali tako je to trenutno sa podmlađenom ekipom. Po meni je kozlina daleko bolji pivot i od Muse i od kontreca. Realno, četvrtfinale je naša neka realnost. Ali daj boze da me razuvjere kao toliko puta do sad. Ajmo dečki. Samo se borite i nama dosta

  • hej dude 17.01.2017.

    namamo više Kopljara, ali zato imamo Stepančića..

  • DALMATINKA 16.01.2017.

    bravo momci nasiii sritno vam u nastavku ajmo do medalje mozete vi to ja u vas virujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare