To je to što me zanima!

Spursi sredili dinamovce s dva poklon-gola. Majer je zaplivao, a Theophile dodavao Kaneu...

Prodor Érika Lamele na početku 25. minute napravio je puno nereda u obrani Dinama, koja ga nije uspjela zatvoriti. Odbijanac je stigao do Kanea, koji je zabio i drugi u 70. minuti nakon velike greške Theophilea
Vidi originalni članak

Dobro je Dinamo stajao na početku utakmice protiv Tottenhama, nije krenuo s previše respekta, ali nije se mogao predugo braniti protiv momčadi koja vrijedi 720 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ben Davies dao je na isteku 24. minute loptu do Érika Lamele koji se u primanju odmah riješio natrčalog Lovre Majera, koji je zakasnio izbiti tu loptu, i sjurio prema golu.

Otvorilo se puno prostora, kapetan Arijan Ademi nije stigao zatvoriti ga, stoperi Rasmus Lauritsen i Kevin Theophile krenuli su jedan prema drugome umjesto prema Argentincu koji je vanjskom stranom kopačke pogodio lijevu stativu Dominika Livakovića.

PRVI PORAZ U EL Obrana je poklanjala golove, a Kane bio nemilosrdan: Dinamo će sad trebati čudo za prolazak

Na nesreću po Dinamo, lopta se odbila ravno u noge Harryja Kanea na drugoj stativi kojega nitko nije čuvao, a napadač od 120 milijuna eura takve poklone ne propušta. Pogodio je lagano u prvi kut za 1-0.

Vodeći gol Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Spursi su umrtvili utakmicu, a onda je riješili drugim golom u 70. minuti. On ide na dušu Theophileu koji je ubačaj Sergea Auriera dodao ravno u noge Kaneu. On ju je malo zarolao, namjestio se na šut i pogodio pokraj Livakovića.

To mu je 26. gol u 37. nastupu ove sezone, osmi u Europi.

Drugi gol Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Amazonija 12.03.2021.

    Nightwing,nemaš pojma ni o gramatici i ostavi se sranja o Majeru.Mali ima muda i to je budućnost A reprezentacije!

  • neo.7 12.03.2021.

    moglo se malo bolje odigrati i reagirati kod golova ali to je sve sreca i nesreca....moze dinamo puno bolje...i vidi se da vise nije kanta za naucavanje da moze parirati top klubovima u europi a to je najbitnije da kompaktni.....nisam navijac da jedan dan ih uzidzem a drugim pljujem....super smo prosli moglo je bolje...2-0 nije nedostizno....u maksimiru moze biti sve otvoreno...baciti se na glavu jer se nema sta izgubiti....

  • TAKE IT BACK 12.03.2021.

    Naslov sugeroira da je Dinamo bio bolji ali jbg. nisu imali sreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare