Sport

Komentari 47

Spursi sredili dinamovce s dva poklon-gola. Majer je zaplivao, a Theophile dodavao Kaneu...

Spursi sredili dinamovce s dva poklon-gola. Majer je zaplivao, a Theophile dodavao Kaneu...

Prodor Érika Lamele na početku 25. minute napravio je puno nereda u obrani Dinama, koja ga nije uspjela zatvoriti. Odbijanac je stigao do Kanea, koji je zabio i drugi u 70. minuti nakon velike greške Theophilea

Dobro je Dinamo stajao na početku utakmice protiv Tottenhama, nije krenuo s previše respekta, ali nije se mogao predugo braniti protiv momčadi koja vrijedi 720 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Londonu

Ben Davies dao je na isteku 24. minute loptu do Érika Lamele koji se u primanju odmah riješio natrčalog Lovre Majera, koji je zakasnio izbiti tu loptu, i sjurio prema golu.

Otvorilo se puno prostora, kapetan Arijan Ademi nije stigao zatvoriti ga, stoperi Rasmus Lauritsen i Kevin Theophile krenuli su jedan prema drugome umjesto prema Argentincu koji je vanjskom stranom kopačke pogodio lijevu stativu Dominika Livakovića.

Na nesreću po Dinamo, lopta se odbila ravno u noge Harryja Kanea na drugoj stativi kojega nitko nije čuvao, a napadač od 120 milijuna eura takve poklone ne propušta. Pogodio je lagano u prvi kut za 1-0.

Osmina finala Europa lige, Tottenham - GNK Dinamo Osmina finala Europa lige, Tottenham - GNK Dinamo Europa League - Round of 16 First Leg - Tottenham Hotspur v GNK Dinamo Zagreb

Vodeći gol Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Spursi su umrtvili utakmicu, a onda je riješili drugim golom u 70. minuti. On ide na dušu Theophileu koji je ubačaj Sergea Auriera dodao ravno u noge Kaneu. On ju je malo zarolao, namjestio se na šut i pogodio pokraj Livakovića.

Europa League - Round of 16 First Leg - Tottenham Hotspur v GNK Dinamo Zagreb

To mu je 26. gol u 37. nastupu ove sezone, osmi u Europi.

Drugi gol Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci