To je to što me zanima!

Kako to? Dario Šimić, nekada protivnik Saveza, ušao u HNS!

Nekada veliki protivnik vladajuće strukture Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Davorom Šukerom, Dario Šimić sada je član Stručne komisije HNS-a
Vidi originalni članak

Dario Šimić posljednjih je godina aktivno uključen u hrvatski nogomet, a prije godinu je dana trebao biti kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza s čijim se programom i nije previše slagao.

Bivši reprezentativac odavno je predsjednik Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat', a sada je postao i član Stručne komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

To je pomalo iznenađujuć potez s obzirom na to da se uz kandidaturu za predsjednika Šimić i redovito protivio trenutačnoj vladajućoj strukturi na čelu s Davorom Šukerom.

Podsjetimo se, u prosincu je 2017. godine Šuker osvojio izbore za predsjednika HNS-a jer Šimić nije uspio prikupiti potpise barem devet od 21 županijskih saveza koliko je potrebno za kandidirati se.

Ipak, možda je i ovo način da Šimić pokuša promijeniti stvari, s obzirom da je ranije pokazao određenu volju za kompromis.

- Iako se s puno stvari ne slažem, dijalog nema alternativu. Jedino se za stolom mogu predlagati i nuditi rješenja - rekao je Šimić 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mica trftaljka 25.12.2018.

    Prodane duše mogu da nam

  • blue_devil006 25.12.2018.

    Pa mozda ce mu se lakse boriti protiv njih iznutra!?

  • 7vuk777 24.12.2018.

    sto sve čovjek nije u stanju da bi se uhljebio-još jedna sitna duša

Komentiraj...
Vidi sve komentare