Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Kako to? Dario Šimić, nekada protivnik Saveza, ušao u HNS!

Nekada veliki protivnik vladajuće strukture Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Davorom Šukerom, Dario Šimić sada je član Stručne komisije HNS-a

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
35 komentara

Dario Šimić posljednjih je godina aktivno uključen u hrvatski nogomet, a prije godinu je dana trebao biti kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza s čijim se programom i nije previše slagao.

Bivši reprezentativac odavno je predsjednik Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat', a sada je postao i član Stručne komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

To je pomalo iznenađujuć potez s obzirom na to da se uz kandidaturu za predsjednika Šimić i redovito protivio trenutačnoj vladajućoj strukturi na čelu s Davorom Šukerom.

Podsjetimo se, u prosincu je 2017. godine Šuker osvojio izbore za predsjednika HNS-a jer Šimić nije uspio prikupiti potpise barem devet od 21 županijskih saveza koliko je potrebno za kandidirati se.

Ipak, možda je i ovo način da Šimić pokuša promijeniti stvari, s obzirom da je ranije pokazao određenu volju za kompromis.

- Iako se s puno stvari ne slažem, dijalog nema alternativu. Jedino se za stolom mogu predlagati i nuditi rješenja - rekao je Šimić 2017. godine.

Naši partneri pišu
Message