To je to što me zanima!

Kako zabijaju Dalićevi bekovi: I Melnjak poslao projektil u gol

Nakon što je Borna Barišić (26) zabio za Rangerse, u istom je tonu nastavio i njegov reprezentativni kolega s lijevog boka. Dario Melnjak (26) zabio je prekrasan gol za Rizespor, ali to nije bilo dovoljno ni za bod
Vidi originalni članak

S lijevog beka 'odlutao' je na poziciju prednjeg veznog, hrabro zatražio i primio loptu, namjestio se na lošiju, desnu nogu, potegnuo i zabio prekrasan gol! Sve je to napravio Dario Melnjak i tako doveo svoj Rizespor u vodstvo protiv Trabzonspora, ali njegov gol na kraju nije im donio ni bod jer su izgubili 1-2 (1-0).

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

No, bilo kako bilo, Dario je u pokazao odličnu formu pred okupljanje reprezentacije. U Rizesporu ga navijači naprosto obožavaju, a on im vraća na najbolji mogući način. Iako su izgubili, Dario je još jednom pokazao kvalitetu i kako nije slučajno na popisu Zlatka Dalića, a naši su lijevi bekovi u dobroj formi.

Podsjetimo, Borna Barišić je zabio fantastičan gol u pobjedi njegovog Rangersa protiv Hamiltona (5-0). Pogodio je iz slobodnog udarca u 61. minuti. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio i u pobjedi 1-0 protiv St. Mirrena koncem kolovoza.

MAJSTORSKI POTEZ Fantastičan gol Barišića! 'Ovaj igrač ne prestaje oduševljavati'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cule123 07.10.2019.

    u naslovu napiste: video prekrasan gol melnjaka..a videa nigdje, cak nema ni strelica

  • DominikLivakovic1 07.10.2019.

    Pošto ste na Rakitićev potez stavili link Melnjakovog pogotka, očekivao sam ovdje ponovno pogledati Raketin potez.

  • Dadoya 07.10.2019.

    A sve ih manje vise na klupi drzi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare