To je to što me zanima!

"Kako živimo na grbači države kad smo joj uplatili 35 mil. €?"

Zadnje dvije godine idem s grčem u želucu na posao. Otišao bih odmah, no nemam kome predati klub. Neka oni koji žele ili imaju plan dođu odmah, rekao je Maminjo
Vidi originalni članak

Na redovnoj skupštini Dinama izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić imao je vrlo emotivan govor.

- Zadnje dvije godine idem s grčem u želucu na posao. Otišao bih odmah, no nemam kome predati klub. Neka oni koji žele, imaju plan ili inicijativu dođu odmah - rekao je Mamić.

Nagradu "Plavi ponos" dobio je Mirko Barišić, a izabran je novi Izvršni odbor, identičan dosadašnjem. Na sva pitanja nijedna ruka nije bila ni suzdržana ni protiv za bilo što!

Gjurašin, predsjednik NO, rekao je kako su kontrolirali sve te kako je poslovanje po zakonu, što potvrdile sve revizije, a onda je i Mamić je govorio o financijama:

- Otkad smo mi u klubu 181 milijun kuna uplatili smo državi za poreze i doprinose, a kad se dodaju što si igrači sami uplaćuju kao samostalni djelatnici, dolazimo do 35 milijuna eura. Prazne i šuplje su priče da klub živi na hrvatskim jaslama, državnom proračunu - rekao je i nastavio:

- Uložili smo 31 milijun kuna  u obnovu stadiona. Godinu 2011. završili smo u minusu 38 milijuna kuna, no na računu imamo 114 milijuna, dvije i pol godine nismo prodali igrača, a od toga živimo, 83 posto prihoda imamo od prodaje igrača i nagrada od Uefe - objasnio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ibracadabra09 16.03.2012.

    E pa tako da si toj istoj uzeo 400 mil kuna i korstio HDZ koji je bio na vlasti a da ne govorim o HNS-u s kojim ste unistili i ono malo nogometa!

  • maher_1 16.03.2012.

    Nek svi koji imaju sta protiv mamica, nadu zamjenu zanjega, koji ce posteno voditi dinamo. Postoji li takav ovdje kodnas?

  • realan123 16.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare