To je to što me zanima!

Kakva borba! Weili promijenila osobni opis protivnici u UFC-u!

Žene su oduševile na dan žena! Joanna Jedrzejczyk i Zhang Weili odradile su borbu kakvu UFC ne pamti. Kineskinja je u pravom smislu riječi promijenila osobni opis protivnici
Vidi originalni članak

Dok je glavna borba večeri, ona između Israela Adesanyae i Yoela Romera bila razočaravajuća za publiku, borba između Joanne Jêdrzejczyk i Weili Zhang  bila je najbolja ženska borba u povijesti ove MMA organizacije. 

Naime, nakon borbe su borkinje bile neprepoznatljive. Osobito Joanna koja je imala toliki hematom na čelu da joj je potpuno promijenio osobni opis nakon što je primila 174 udarca. Kineskinja je primila i nešto više, 185, ali je malo bolje prošla što se tiče promjene osobne iskaznice.

VIDEO: UFC 248 Adesanya obranio naslov, ali i razbjesnio publiku srednjacima

Poslije borbe Kineskinja je postavila objavu na Instagram: 

- Respektiram sve svoje protivnice. Tuđi neuspjeh me ne veseli. Moje samopouzdanje stvoreno je iz treninga i moga tima. Joanna je jako dobra borkinja. Oktogon ne treba smeće, skupa smo radile i borba je bila odlična - napisala je.

Ovo nije bila glavna borba večeri, ali je zasigurno bila bolja od glavne u kojoj su se protivnici izbjegavali 'dotaknuti'. 

SRETNA VIJEST UFC prvakinja postaje majka: Zaručnica objavila da je trudna

Zhang je u ovoj borbi prvi puta obranila naslov pobjednice, a borbom su oduševljeni svi koji su ju pogledali, a i vi možete vidjeti kako je sve izgledalo OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MK7R300ps 08.03.2020.

    Trebalo je ovo prekinuti prije nego je ovako unakazila. Užas , užas .

  • run_gun34 08.03.2020.

    Joanna, Joanna tugo ovih dana 😂

  • vedii888 08.03.2020.

    Totalno joj je uništila facu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare