Sport

Komentari 122

UFC prvakinja postaje majka: Zaručnica objavila da je trudna

UFC prvakinja postaje majka: Zaručnica objavila da je trudna

UFC-ova prvakinja u perolakoj i bantam kategoriji Amanda Nunes (31) postat će majka. Njezina zaručnica, također UFC borkinja, Nina Ansaroff (34) objavila je da je trudna te kako bi trebala roditi u rujnu ove godine

Uzbuđena sam jer mogu najaviti kako će beba Raegan Ann Nunes biti ovdje u rujnu! Ne mogu dočekati! Trudna sam, ali se i dalje planiram boriti kad rodim, napisala je na Instagramu zaručnica UFC-ove prvakinje Amande Nunes (31), Nina Ansaroff (34).

Još nakon prošle godine i poraza od Tatiane Suarez (29), Ansaroff je najavljivala kako će napraviti pauzu od borbi s ciljem trudnoće, a sad je u tome i uspjela. Trebala bi roditi u rujnu, a zatrudnjela je umjetnom oplodnjom spermom nepoznatog donora. Sad joj slijedi minimalno godina bez ulaska u oktogon, a prije spomenutog poraza bila je pobjedu udaljena od pozicije izazivačice u slamka kategoriji.

Njezina Zaručnica Amanda Nunes (34) pak u svibnju na UFC-u 250 u Brazilu brani titulu perolake kategorije protiv Felicije Spencer (29). Borkinja koja će biti puna podrška svojoj zaručnici u oktogonu nije izgubila od 2014. kad je bolja od nje nokautom bila Cat Zingano (37). Nakon toga slavila je u čak 10 borbi zaredom te će u 11. samo tražiti nastavak niza.

- Želim reći svaki pojedinoj osobi na planeti da... će Raegan Ann Nunes biti ovdje u rujnu! Ne mogu dočekati da ju vidim - napisala je Nunes na Instagramu.

Najčitaniji članci