To je to što me zanima!

Kakva čast! Dinamov Gvardiol uz bok Barcinom dijamantu...

Ako Joško Gvardiol s 20 godina ne bude standardni A reprezentativac, netko mora završiti u zatvoru, rekao nam je prije više od godinu dana bivši nogometaš Dalibor Poldrugač...
Vidi originalni članak

Hrvatska je već godinama prepoznata u svijetu po velikim nogometnim talentima ,a za to smo dobili još jedno priznanje. Mladi lijevi bek Dinama Joško Gvardiol (17) uvršten je na Guardianov popis najvećih svjetskih talenata rođenih 2002. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na popisu od 60 talenata nalazi se i Barcin dijamant Ansu Fati, Andri Gudjohnsen, sin legendarnog Eidura Gudjohnsena, Partizanov Filip Stevanović...

Gvardiol je ove sezone dio Dinamove druge momčadi i juniora koji igraju u skupini Lige prvaka, a pripreme je proveo sa seniorima gdje je oduševio. Dominirao je na lijevom krilu i pokazao zavidne obrambene sposobnost. Bjelica mu je dao jako puno minuta na pripremama u Sloveniji, no dolaskom Švicarca Moubandjea, Bjelica ga je poslao natrag u drugu momčad. 

Budućnost je tek pred njim, a nogometni stručnjaci se mogli diviti njegovim izvedbama u drugoj momčadi Dinama gdje je pokazao da ima strašan talent i da bi u budućnosti mogao nositi Dinamov lijevi bok. 

- Ako Joško Gvardiol s 20 godina ne bude standardni A reprezentativac, netko mora završiti u zatvoru - rekao nam je prije više od godinu dana Dalibor Poldrugač, trener u omladinskoj školi Dinama...

Bila je to prilično hrabra izjava bivšeg igrača Dinama, no Joško Gvardiol (17) napreduje velikim koracima, a to su vidjeli i stručnjaci iz ostalih zemalja.

- Moj je cilj još nekoliko godina ostati ovdje, nikako ne bih volio prerano otići u inozemstvo. Tko zna, možda je bilo još nekih ponuda, ali time se uopće ne zamaram. Odlično mi je u Dinamu, uživam ovdje i živim u sadašnjosti  - pričao nam je nedavno Joško. 

Ako nastavi ovako napredovati, teško da će ga Dinamo moći još dugo zadržati, no nadamo se da ćemo što duže uživati u njegovim partijama u prvoj momčadi Dinama pa onda i u reprezentaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 11.10.2019.

    odkud vam info da je lijevi bek, može po potrebi to odigrati, ali primarno je stoper, i to prava stoperčina, bila bi šteta koristiti ga na krivoj poziciji

  • DambaTheBlackMamba 10.10.2019.

    Aha, koliko smo mi do sada imali takvi slični i bolji talenata poput Balića, Čorića, Roga & lest but not last velikog Halilovicha koji još uvijek sanjari da će biti jednog lijepog sunčanog dana drugi Modrić .... i gdje su svi ti famozni talenti sada ????

  • rvp444 10.10.2019.

    Evo sada se moze vidjeti glupa odluka hns-a koju je vecina na ovom portalu podrzala. On ne dobiva priliku u 1. Hnl jer nakon tri nastupa nece moci nastupati za drugu momcad u 2. Hnl u kojoj ipak nastupa konstantno po 90 min, ali za jos veci iskorak bi mu ipak dobro dosle minute u 1. ligi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare