To je to što me zanima!

Kakva čast! Perišićev sin je izašao na travnjak uz Ronalda

Inter i Juventus igrali su na Giuseppe Meazzi, a na terenu odjednom dva Perišića! Veliku čast dobio je Ivanov sin Leonardo koji je na teren izašao u društvu Cristiana Ronalda...
Vidi originalni članak

Svakome djetetu je veliki san jednog dana upoznati svog idola kojeg gledate svaki dan i učite njegove trikove. A sinu Ivana Perišića se i ostvarila ta želja!

Inter i Juventus igrali su na Giuseppe Meazzi, a na terenu odjednom dva Perišića! Veliku čast dobio je Ivanov sin Leonardo koji je na teren izašao u društvu Cristiana Ronalda. Time se pohvalila i Perišićeva supruga Josipa. 

- Idemo u budućnost. Povijesni trenutak. Inter protiv Juventusa. LP44 protiv CR7 - napisala je na Instagramu.

Maleni Leo na kraju ipak nije igrao, nego njegov otac Ivan. Perišić je odigrao odličnu utakmicu, imao je dvije fantastične prilike, ali sreće nije bilo. Utakmica je na kraju završila 1-1.

Perišićev veliki je obožavatelj nogomet, a time se zna pohvaliti i njegov tata na Instagramu gdje često objavljuje snimke gdje njegov sin igra nogomet. A tko zna, možda jednog dana bude igrao kao njegov idol, ali tada kao LP44...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ZombiGrill 29.04.2019.

    "Perišiiiić, pa konačno! To je nama trebalo, jedan dobar ubačajs boka i Perišić kao kobra..." Ah kad se sjetim život je odma bolji.

  • sm0407 28.04.2019.

    Ronaldo je tata

  • qracodovce 28.04.2019.

    koje to mora biti poniženje za oca da, iako se bave istim sportom, sinu mu je idol netko drugi a ne on, otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare