To je to što me zanima!

Kakva dominacija: Marčinko osvojila šesti naslov u karijeri!

Bilo je to šesto finale za našu tenisačicu u seniorskoj kategoriji i šesti naslov, dva mjeseca prije 18. rođendana
Vidi originalni članak

Šest od šest, pa može li savršenije? Tek joj je 17 godina, no već sada se može pohvaliti s pozamašnim brojem trofeja u seniorima. Hrvatski teniski dijamant sjaji sve više, a obzirom na ogroman talent, samo joj je nebo granica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fantastična Petra Marčinko osvojila je turnir ITF World Tennis Tour u Caldas da Rainhi nakon uvjerljivog slavlja protiv 151. tenisačice svijeta, Francuskinje Leoi Jeanjean (6-4, 6-1).

Meč je trajao svega 70 minuta, a pobjeda naše Petre ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.  Hrvatska tenisačica pogodila je devet aseva i iskoristila pet od osam break-lopti.

Bilo je to šesto finale za našu tenisačicu u seniorskoj kategoriji i šesti naslov, dva mjeseca prije 18. rođendana. Još jednom je pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu i veliki talent protiv 11 godina starije protivnice. Petra od 15. godine nastupa u seniorima, a ne zaboravimo kako je jako dugo držala čelnu poziciju na juniorskoj ljestvici te je u istom uzrastu osvojila Australian Open. 

Iz turnira u turnir pokazuje kako je riječ o izvanserijskom talentu, a to joj je stvorilo i slatke probleme. Pehara je sve više, a na policama više nema mjesta pa su neki morali završiti na podu.

- Imam toliko pehara da mi neki sad služe samo da drže sobna vrata. Baš sam ih brojala, više ih je od 100 - rekla nam je Petra.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • T'jt-šmznm 27.09.2023.

    Al nije lijep forehand moram priznat... ovo kad si zabiju lakat u rebra nije nizašta...deformiran udarac totalno.

  • T'jt-šmznm 27.09.2023.

    Duda je postojana to je očito...za dva mjeseca zrela 100% za raznorazna takmičenja...

  • magare u bilom 24.09.2023.

    ono na openu je bilo prilicno lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare