To je to što me zanima!

Kakva drama na Dragau: Porto za pobjedu zabio u 92. minuti

U 92. minuti mladi igrač Porta primio je loptu na rubu šesnaesterca i spustio si loptu na lijevu nogu te pogodio u suprotni kut golmana Benfice za pobjedu 2-1
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu dramu vidjeli su gledatelji na Dragau u susretu do danas dvije neporažene momčadi portugalskog prvenstva. Sve do 92. minute činilo se da Benfica ima naslov u rukama, jer su uoči ovog kola imali dva boda prednosti ispred Porta i laganu utakmicu u zadnjem kolu, ali onda im se sve srušilo.

Portu se onda ukazao Kelvin. U 92. minuti mladi igrač Porta primio je loptu na rubu šesnaesterca i spustio si loptu na lijevu nogu te pogodio u suprotni kut golmana Benfice za pobjedu 2-1.

Prvi je to poraz Benfice u prvenstvu, ali poraz koji im je vrlo vjerojatno odnio naslov. Porto uoči posljednjeg kola ima bod prednosti, ali i tešku utakmicu na gostovanju kod trećeplasirane Ferreire. Ipak, teško je očekivati da će propustiti priliku za naslov. Benfica čeka pretposljednju momčad prvenstva Moreirense.

Inače, Benfica je povela u 19. minuti golom Lime, ali vodstvo im je trajalo samo šest minuta. Porto je do izjednačenja došao autogolom Pereire. Varela je htio ubaciti s lijeve strane u sredinu, Pereira je pokušao blokirati, ali samo je promijenio smjer lopti u vlastitu mrežu.

Benfici sada ostaje samo nada da će Porto kiksati u posljednjem kolu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 1980bena 12.05.2013.

    situacija za gol je bila teška,ali je šut bio savršen i neobranjiv!

  • angrybirds 12.05.2013.

    jedan poraz i neosvoje naslov,to samo moze u portugalu.

  • StephanEl Shaarawy 12.05.2013.

    Zabio onaj Kelvin kojeg je Dinamo htjeo dovest hahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare