To je to što me zanima!

Kakva godina Domagoja Vide: Tek trojica 'vatrenih' zabila su više od njega ove sezone...

Domagoj Vida ove se sezone šest puta upisao u strijelce, tako je na klupskoj razini zabio više golova od Modrića, Majera, Pašalića, Vlašića, Pjace, Baturine, Kovačića ili Brozovića. Iznenađujuće...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida (34) upisao se u strijelce na prvenstvenom dvoboju AEK-a i Arisa (3-3), tako postigao već šesti gol sezone. Jedan od najiskusnijih hrvatskih reprezentativaca igra u sjajnoj formi, ponajbolji je igrač grčkog prvaka. Iskusni "Deda" igra u vrhunskoj formi što je svakako dobra vijest i za Zlatka Dalića. A i jedan je od najboljih strijelaca "vatrenih" ove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasno, Vida se ne može uspoređivati s reprezentativnim napadačima, ali je 34-godišnji stoper ove sezone na klupskoj razini zabio više golova od Marija Pašalića, Majera, Baturine, Brozovića, Kovačića, Modrića, Pjace... Šest golova na svom kontu ima i Luka Ivanušec ali ofenzivac Feyenoorda je prvih pet golova sezone zabio u dresu Dinama.

Zlatko Dalić danas u svom kadru ima raspucane napadače, Ante Budimir i Bruno Petković su zabili po 14 golova u sezoni, Andrej Kramarić je ostao na 10 "komada". Ali problem se čine naši ofenzivci, igrači koji bi trebali zabijati iz drugog plana. I doista, prilično je čudno da jedan stoper (Vida) u sezoni zabije više golova od ofenzivnih veznjaka ili krilnih igrača.

Strijelci 'vatrenih' ove sezone u klubovima:
14 - Budimir, Petković
10 - Kramarić
6 - Ivanušec, Vida
5 - Pjaca
4 - Baturina, Majer, Mario Pašalić
3 - Brozović
2 - Kovačić, Modrić, Vlašić
1 - Erlić, Stanišić, Šutalo
0 - Gvardiol, Juranović, Perišić, Pongračić, Sosa

Idi na 24sata

Komentari 6

  • xOOx 04.03.2024.

    znaci da je tek cetvrti... ne sjecam se da je to kao postignuce.. i to cetvrti od  nasih, a di su tek ostali... bolje da on zenicu slusa

  • __Che__ 04.03.2024.

    daj brisite clanak prije nego ga dalic procita

  • Medves 04.03.2024.

    Pored takvih napadača, šteta je ne igrati atomski nogomet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare