To je to što me zanima!

Kakva katastrofa Chelseaja! Watford im utrpao četiri gola

UZ POMOĆ SUCA Smiješan je drugi žuti dobio Chelseajev Bakayoko, koji jedva da je dotaknuo nogu igrača Watforda. Vratio se Chelsea na 1-1 s igračem manje, ali pao je u završnici
Vidi originalni članak

Chelsea je drugi put zaredom izgubio u prvenstvu. Nakon prošlotjednog poraza od Bournemoutha 3:0, na gostovanju su poraženi od Watforda 4:1. Bio im je ovo šesti ovosezonski poraz, a čitave prošle sezone su ih imali samo pet!

Chelsea je oštećen već u 30. minuti kada je zbog nikakvog prekršaja isključen Bakayoko . Veznjak je već imao žuti, a kada je protivniku u jednom duelu nagazio prst (?!) sudac ga je poslao u svlačionicu. Ni protestiranje nije pomoglo, plavci su bili osuđeni sljedećih sat vremena igrati s igračem manje.

Dodatni udarac sudac im je zadao u 42. minuti kada je dosudio penal Watfordu. Ovoga puta poštena odluka jer je Courtois srušio protivnika. Belgijski golman potom nije uspio zaustaviti udarac Deeneya .

I s igračem manje plavci su u nastavku uspjeli izjednačiti. Ali kratak je bio nalet nade nakon odličnog Hazardovog gola u 82. minuti jer je samo dvije minute kasnije prednost Watfordu vratio Daryl Janmaat .

To je dalo dodatnu snagu domaćim igračima, a slomilo Chelsea koji je do kraja primio još dva gola. Gerard Deulofeu  je bio strijelac u 88. minuti, a Roberto Pereyra u 91.

Olivier Giroud je igrao od 64. minute. Chelsea je četvrti s 50 bodova, jednim manje od Liverpoola. Vodeći City ima 19 bodova više.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • mur95 06.02.2018.

    Ne mogu se oteti dojmu kako conte jedva čeka otkaz, zvuči nevjerojatno i neprofesionalno,ali jednostavno je tako. 1-7 protiv bournemoutha i wattforda je neoprostivo..

  • bianconeri_Juve 06.02.2018.

    Alvaro dođi nam u torino

  • gutason 06.02.2018.

    đoković hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare