To je to što me zanima!

Kakva ljubav prema klubu: Više od 900 km prešli zbog tekme...

Čak 2.200 navijača Sunderlanda zaputilo se u 481 kilometar udaljeni Gillingham na prvenstvenu utakmicu. Srećom po njih, voljeni klub pobijedio je 4-1 pa su se sretni vratili natrag
Vidi originalni članak

Prije samo dvije sezone, Sunderland je igrao Premier ligu. Danas se nalazi u tek u trećem rangu engleskog nogometa, što je najniže u povijesti kluba. Međutim, engleski navijači nešto su posebno u svijetu nogometa.

Čak 2.200 navijača Sunderlanda zaputilo se u 481 kilometar udaljeni Gillingham na prvenstvenu utakmicu. Srećom po njih, voljeni klub pobijedio je 4-1 pa su se sretni vratili natrag.

Sunderland se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u League One, nakon tri pobjede i remija. Osim njih, u ovoj ligi natječu se i PortsmouthBlackpoo, i Wycombe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SandiBajric 23.08.2018.

    Udruga navijaca Milana cesto putuje na utalmice u Milano pa i na neka gostovanja po Italiji polazrci iz Osijeka,zagreba,rijeke... ovih 900 kilometara je sitnica... Forza Milan!!!!

  • Orahova1 23.08.2018.

    Kad sam vidio naslov ja pomislio da su oni pješke išli.

  • BarçaCro 23.08.2018.

    Pa i od Osijeka do Splita ima i više kilometara od ovoga pa nitko npr. ne piše kako su navijači Osijeka napravili čudesan pothvat kad odu na gostovanje. Svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare