To je to što me zanima!

Kakva momčad! Hrvati kojima istječu ugovori osvojili bi HNL

Momčad besplatnih i Hrvata na popustu bi opako konkurirala, a vrlo lako moguće i uzela naslov u HNL-u. Bio bi to spoj mladosti i iskustva
Vidi originalni članak

Stigao je zimski prijelazni rok i mnogim hrvatskim nogometašima uskoro istječe ugovor. Neki su ušli u posljednjih šest mjeseci važećih ugovora i mogu pregovarati s drugim klubovima, nekima istječu za ravno godinu dana. Pa tek ostaje vidjeti tko će, ustvari, ostati u klubu u kojem je ili će karijeru nastaviti dalje.

Luka Modrić predvodi listu

Uvjerljivo najveće ime na listi je Luka Modrić čija je vrijednost, unatoč činjenici da je u 39. godini života, 10 milijuna eura.

Slijedi Borna Barišić kojemu istječe ugovor s Glasgow Rangersima i njegova vrijednost je 5,5 milijuna.

Tu su Rakitić, Perišić, Grbić...

Ivan Rakitić ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora sa Sevillom i vrijednost mu je četiri milijuna dok se Ivan Perišić liječi od ozljede koljena, ugovor s Tottenhamom neće produživati i sve je spremno za dolazak u Hajduk. Njegova vrijednost je također četiri milijuna eura.

Ako ne obnovi ugovor s Atletico Madridom, netko drugi obradovat će se s angažmanom Ive Grbića. Golmanu vrijednom 3,5 milijuna, sa 27 godina, ne bi trebao biti problem pronaći novu sredinu.

U pohod na HNL

Tu su još Hrvoje Babec (1,8 milijuna), Kristijan Kahlina (1,5 milijuna), Josip Čalušić (1,5 milijuna), Ivan Šunjić (1,5 milijuna), Silvije Begić (1,5 milijuna), Alen Halilović (1,3 milijuna), Lovro Cvek (milijun eura), Antonio Marin (milijun eura), Nikola Čavlina (milijun eura), Martin Šotiček (milijun eura)...

Momčadi besplatnih i na popustu nedostaje jedino klasična špica, no pronašao bi se neki kompromis. Opako bi konkurirali, a vrlo lako moguće, i uzeli naslov u HNL-u.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Travko Pljugić 02.01.2024.

    @Lola Slavonska kaj ti kazes?

  • Travko Pljugić 02.01.2024.

    @Lola Slavonska @Mm88͏ @ropeeeee @Monza.1995 @Zagrebačke tablice na k nabijamo ᅟ ᅟ ᅟ     Sve isti trol 

  • Firefox_1 02.01.2024.

    Da mi je znati sto Dinamo ceka za vratiti Sunjica? Dinamo nije imao takvog def. Veznog u zadnjih 5- 6 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare