To je to što me zanima!

Kakva pobjeda: Medveščak je deklasirao Graz u gostima 6-1!

Hokejaši Medveščaka šokirali su Graz u gostima! Druga trećina završila je 1-1. A "medvjedi" su pregazili domaćine u trećoj zabivši pet komada. Briljirao je Kristan...
Vidi originalni članak

Prije nešto više od mjesec dana hokejaši Graza podignutih ruku napustili su Ledenu dvoranu Doma sportova. Slavili su 3-2 u 3. kolu Ebel lige. A ima li nešto bolje nego uzvratiti istim igračima na njihovu terenu uz dvostruko više golova nego što su oni zabili u Zagrebu? Hokejaši Medveščaka "pregazili" su Graz u gostima 6-1! Druga trećina završila je 1-1. A "medvjedi" su razbili domaćine u trećoj zabivši pet komada. Briljirao je povratnik na golu Robert Kristan s 28 obrana.

"Medvjedi" su uoči nedjeljne utakmice protiv Jesenica u Domu sportova prekinuli niz od šest uzastopnih poraza i to na terenu na kojem su se vjerojatno najmanje nadali.

Počelo je sjajno. Kristan je na golu demonstrirao zašto je toliko falio klubu. Fenomenalnim obranama izluđivao je domaće i prva je trećina završila bez golova. U drugoj po gol sa svake strane. "Medvjedi" su poveli preko Truhna, a domaćini izjednačili golom Jarretta.

A onda je na red došla posljednja dionica u kojoj su hokejaši Medveščaka pomeli domaćine s leda. Kostović, Morency, Kinasewich, Naglich i Zanoški zabili su za veliko slavlje "medvjeda". Sjajna uvertira za nedjeljnu utakmicu protiv Jesenica.

Ebel liga, 13. kolo:

Graz - Medveščak 1-6 (0-0, 1-1, 1-6)

Idi na 24sata

Komentari 24

  • euca 22.10.2011.

    Nažalost oni bezveze oduzeti bodovi i izgubljena utakmica u Češkoj se neće moći vratiti ali ne treba misliti na to, sezona je dugačka i mislim da će se sada vratiti tamo gdje pripadaju na tablici!Ajmo Medvjedi ;)

  • RadekBejble 22.10.2011.

    svaka cas momci,nastavite tako i boli vas uuuoooooo

  • lukaradic55 22.10.2011.

    zakaj su u medveščaku sami stranci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare