To je to što me zanima!

Kakva pogreška: Nudili su mi Vardyja, a ja sam glatko odbio

Menadžer mi je prije dvije godine nahvalio i preporučio Vardyja, tada je koštao milijun i pol eura, a ja sam glatko odbio, otkrio je tadašnji trener Leipziga Ralf Rangnick
Vidi originalni članak

Prije dvije godine Red Bull Leipzig imao je priliku dovesti Jamieja Vardyja, otkrio je trener Ralf Rangnick u razgovoru za Sport Bild. 

- U zrakopolovu mi je menadžer rekao da je radikalno od mene što želim dovesti samo igrače mlađe od 24 godine. Nahvalio mi je i preporučio 27-godišnjaka koji bi bio savršen za nas, ali sam glatko odbio. Bio je to Jamie Vardy. 

Vardy je ove sezone s 22 prvenstvena gola zaludio nogometni svijet i predvodi Leicester do povijesnog prvog naslova prvaka. U trenutku mogućeg transfera u Leipzig, Vardyjeva cijena iznosila je milijun i pol eura, dok se danas mjeri u dvoznamenkastim brojkama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BIRAJ.online 27.04.2016.

    "Vardyjeva cijena iznosila je milijun i pol eura, dok se danas mjeri u dvoznamenkastim brojkama. " - znaci sada je njegova cijena izmedju 10 € i 99€

  • strmi007 27.04.2016.

    događa se!"

  • Aubameyang 27.04.2016.

    Šta bi bilo kad bi bilo..Kolko ima takvih primjera u svijetu..To šta je on dns takav igrač, ne znači da bi takav igrač postao u Lpz-u ili bilokojem drugom klubu isto kao što ne znači da bi Dinamo u Rivaldu dobio onakvog igrača kakav je postao nakraju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare