To je to što me zanima!

Kakva raskoš i luksuz! Messi kupio najmoderniji pogled na svijetu. Cijena? 8.000.000 eura

Malo je reći luksuzno za stan koji je kupio Messi u Miamiju za nevjerojatnih osam milijuna eura. Do svojih 330 metara kvadratnih Argentinac će dolaziti automobilom odnosno specijaliziranim dizalom
Vidi originalni članak

Lionel Messi kupio je stan u nedavno završenom neboderu pod imenom Porsche Design Tower koji je ukupno visok 195 metara, ima 60 katova sa 132 luksuzna stana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Raskoš kakvu je teško zamisliti krasi svaki od stanova u jednom od najluksuznijih zgrada na svijetu koji se nalazi na Sunny Isles Beachu u Miamiju. 

Ispred svakog apartmana, bez obzira o kojem katu se radi, postoji garaža odnosno posebno dizajniran lift kojim se dolazi do ulaza automobilom. 

Argentincu ovog ljeta završava ugovor s Barcelonom tako da će morati donijeti odluku hoće li potpisati novi ili potražiti drugi klub. 

Neki od klubova koji ga priželjkuju u svojim redovima su PSG i Manchester City, a sada je Messi zaintrigirao i ljubitelje nogometa u SAD-u.

Naime, David Beckham pozvao je Messija da dođe u SAD i zaigra za njegov Inter Miami u MLS ligi dok je Messi otkrio kako mu ne bi bilo mrsko preseliti se u Ameriku na neko vrijeme.

Prema navodima španjolskih medija, Argentinac je prije nekoliko tjedana i službeno postao vlasnik luksuznog stana u jednom od tehnološki najnaprednijih nebodera na svijetu koji je završen 2018. godine. 

Cijeli neboder odiše nevjerojatnim luksuzom, pogled je spektakularan na koju god stranu svijeta pogledate, a stanari praktički ne trebaju niti izlaziti iz njega jer im je sve nadohvat ruke. Većina stanova ima vlastite bazene, u neboderu postoje zajednički prostori s teretanama i restoranima, a tu su i tri dizala koja podižu automobile do stanova. Robotska garaža s 284 parkirna mjesta koja vlasnicama omogućuje da se parkiraju točno ispred svojih stanova, idealno je rješenje za njihove limene ljubimce. 

Svemu tome Messi je dobio pristup za osam milijuna eura, a njegov stan veličine je 330 kvadratnih metara s tri spavaće sobe i četiri kupaonice. Navodno se nalazi na sjevernoj strani nebodera, a prozori od poda do stropa omogućuju mu pogled na ocean.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 08.01.2021.

    E pa to je kat ispod mojeg haaaa koja slucajnost

  • krkonosebeskidi 08.01.2021.

    Mozda je nesretniji nego neki obican covjek novac svi mi trebamo ali nije osnova za srecu okey on je to olako zaradio sli kad gledam neke ljude koji imaju previse i daj jos jos jos nemaju vremena da uzivaju u onome sto imaju ja koliko sam zaradio novca ovo sto imam u nekretnini najmanje bi mogo imati dva puta toliko ali kad se vratim koliko sam dobro prozivio sa rest novcem presretan sam i ispunjen zadovoljstvom u dusi

  • mimizagreb 07.01.2021.

    na kojem katu on stanuje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare