To je to što me zanima!

Kakva šteta: Seksi navijačice više neće plesati na Bomboneri

'La Boquitas' cheerleadersice su Boce Juniors i vjerojatno najzgodnije navijačice u nogometu. Plešu uoči svake utakmice, a odjeća im je nerijetko minimalistička...
Vidi originalni članak

Igrači Boce Juniors u Buenos Airesu nogometni su bogovi. Na Bomboneri, međutim, obitavaju i boginje.

Njihovo ime je 'La Boquitas' i cheerleadersice su argentinskog nogometnog kluba. Uoči svake utakmice plešu, premda malotko od navijača prati njihove plesne korake.

S malo krpica na sebi veća su atrakcija od nogometaša. I one u gradu svugdje imaju otvorena vrata, u svaki klub ulaze besplatno, a ne moraju se brinuti za novac. Ništa ne moraju plaćati.

Svake godine na audiciju se jave tisuće djevojaka. Nerijetko mnoge od njih završne na naslovnicama brojnih časopisa, a svima je to i odskočna daska u manekenski svijet.

Nažalost, više neće plesati na Bomboneri. Klub je podržao kampanju, koja se bori za ravnopravnost spolova te je protiv nasilja nad ženama i njihovog iskorištavanja kao seksualnih objekata, pa će 'La Boquitas' otići s terena.

Neće više plesati na nogometnim utakmicama, no navijači će ih moći pogledati na futsal susretima i košarci.

Niti cure nisu baš sretne, sve one su također velike navijačice Boce te su bile ponosne da su dio cijele priče. Navijači? Njima je sigurnu najteže, izgubili su svoje boginje...  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • It's kišing 01.11.2017.

    Ha bi ij hebo svehedno

  • HrvatVK_1 01.11.2017.

    Ovo može smetati jedino onoj Mrak Sataraš!

  • Stručnjak za sve 01.11.2017.

    bore se za ravnopravnost tako sto su im dali otkaz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare