To je to što me zanima!

'Kakvo je ovo ždrijebanje? Hej, ti na skuteru, odvezi me kući!'

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis pobrinuo se da ždrijebanje za talijansku nogometnu ligu bude najzanimljivije dosad. Napustio je ždrijeb i zaustavio promet...
Vidi originalni članak

Aurelio De Laurentiis izjurio je iz studija u kojem je bilo ždrijebanje rasporeda utakmica za sljedeću sezonu u Seriji A. Filmski producent koji je Napoli preuzeo u 3. ligi i odveo ga nadomak titule prošle sezone poludio je vidjevši da mora igrati s jakim klubovima u ligi u vrijeme kad počinje i igranje po skupinama Lige prvaka. Napoli je završio treći u Italiji i tako je izborio izravan plasman u skupine Lige prvaka. 

Laurentiisa nije smetalo što emisija ide uživo. Već nakon nekoliko parova podigao se i rekao:

- Sve je protiv nas. Sram vas bilo!

No nije tu stao. Psovao je i predsjednika Serie A, članove Talijanskog nogometnog saveza i novinare koje je sreo na hodniku.

Vraćam se filmu, sramim se što sam Talijan, predsjednik Napolija nakon ždrijeba za sljedeću sezonu

- Što je previše, previše je. Vraćam se filmu. Sramim se što sam Talijan. Ma mijenjam putovnicu - vikao je predsjednik Napolija.

Izašao je na ulicu, zaustavio nepoznatog čovjeka na skuteru i zamolio ga da ga odveze. U odijelu u kravati sjeo je na skuter i otišao. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AC.MILAN 29.07.2011.

    talijanski lignjoslav Nirmal hahaha za sve misli da je urota i protiv njega

  • user_66879 29.07.2011.

    moj bože teorije zavjere ovo ono koji lik, nakon 100god napravili neki rezultat pa se umislio, isto igrali u 3 kolu ili 15kolu protiv intera, milana...kad tad moras igrati protiv njih, kako se oni nisu bunili na zdrijebu, blah

  • gogy_2 29.07.2011.

    imaju i talijani svoga mamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare