To je to što me zanima!

Kakvo pojačanje! Renato Sulić karijeru će nastaviti u Zametu

'Ovo je najveće pojačanje u proteklih desetak godina u našem klubu. Dokaz je to koliko je upravi RK Zamet stalo do bivših igrača' rekao je o Renatu Suliću (40), novom pojačanju direktor RK Zameta Vedran Babić
Vidi originalni članak

Iako je 40-godišnji Renato Sulić najavio kraj rukometne karijere u poljskoj Wisli, to se ipak nije dogodilo! Srce nije dalo, vratio se kući i odlučio se vratiti tamo gdje je započeo seniorsku karijeru, u riječki Zamet.

- Vratio sam se kući, iako sam planirao završiti karijeru. Korona je poremetila planove i trebalo je malo vremena da se dojmovi slegnu. Ovdje su dečki s kojima sam ja igrao, ali i svi ostali koji su tu i koji su moji prijatelji. Trebalo je vremena da posložim privatni život, ali znao sam da ću sigurno ostati u sportu jer ja bez toga ne mogu. Odlučio sam se vratiti, ne kako bih nekome oduzimao minutažu niti da se dokazujem jer smatram da sam sebe dokazao davno i da se mogu samo potvrđivati. Želja mi je da dečki nešto nauče iz mog iskustva i karijere koja traje već 22 godine i to je ono što me najviše veseli. Tu je i Valter Matošević, moj bivši suigrač i u klubu i u reprezentaciji pa vjerujem da ćemo se dobro nadopunjavati - rekao je Sulić na predstavljanju u Zametu.

Nisu mogli sakriti oduševljenje u prvoligašu koji će sad na poziciji pivota imati rukometnog veterana koji će mladoj momčadi dati dodatnu dozu iskustva.

- „Ovim velikim dolaskom konačno smo formirali ekipu, nakon što su nas napustila tri igrača. Rekao bih da samo s tim pojačanjima naša ekipa ne bi bila ništa slabija no protekle sezone, čak možda i jača, a danas zatvaramo tu fazu s Renatom Sulićem. Veliko mi je zadovoljstvo da smo još jednu legendu riječkog, hrvatskog i svjetskog rukometa vratili u klub i s njim ćemo dobiti jednu novu kvalitetu - zaključio je predsjednik Zameta Vedran Devčić.

Sulić je u bogatoj karijeri igrao za Trsat, Zamet, Pećine, Metković Jambo, Zagreb, Veszprem, Medveščak, Celje i Wislu, a ima i osvojeno svjetsko zlato sa Hrvatskom u Portugalu te mediteranske igre u Tunisu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • barcelona17 24.07.2020.

    oduvijek mi je bila zelja igrat za zamet hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare