Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kakvo pojačanje! Renato Sulić karijeru će nastaviti u Zametu

Kakvo pojačanje! Renato Sulić karijeru će nastaviti u Zametu

'Ovo je najveće pojačanje u proteklih desetak godina u našem klubu. Dokaz je to koliko je upravi RK Zamet stalo do bivših igrača' rekao je o Renatu Suliću (40), novom pojačanju direktor RK Zameta Vedran Babić

VIDEO

Iako je 40-godišnji Renato Sulić najavio kraj rukometne karijere u poljskoj Wisli, to se ipak nije dogodilo! Srce nije dalo, vratio se kući i odlučio se vratiti tamo gdje je započeo seniorsku karijeru, u riječki Zamet.

- Vratio sam se kući, iako sam planirao završiti karijeru. Korona je poremetila planove i trebalo je malo vremena da se dojmovi slegnu. Ovdje su dečki s kojima sam ja igrao, ali i svi ostali koji su tu i koji su moji prijatelji. Trebalo je vremena da posložim privatni život, ali znao sam da ću sigurno ostati u sportu jer ja bez toga ne mogu. Odlučio sam se vratiti, ne kako bih nekome oduzimao minutažu niti da se dokazujem jer smatram da sam sebe dokazao davno i da se mogu samo potvrđivati. Želja mi je da dečki nešto nauče iz mog iskustva i karijere koja traje već 22 godine i to je ono što me najviše veseli. Tu je i Valter Matošević, moj bivši suigrač i u klubu i u reprezentaciji pa vjerujem da ćemo se dobro nadopunjavati - rekao je Sulić na predstavljanju u Zametu.

Nisu mogli sakriti oduševljenje u prvoligašu koji će sad na poziciji pivota imati rukometnog veterana koji će mladoj momčadi dati dodatnu dozu iskustva.

Telekom Veszprém vs. FC Barcelona

- „Ovim velikim dolaskom konačno smo formirali ekipu, nakon što su nas napustila tri igrača. Rekao bih da samo s tim pojačanjima naša ekipa ne bi bila ništa slabija no protekle sezone, čak možda i jača, a danas zatvaramo tu fazu s Renatom Sulićem. Veliko mi je zadovoljstvo da smo još jednu legendu riječkog, hrvatskog i svjetskog rukometa vratili u klub i s njim ćemo dobiti jednu novu kvalitetu - zaključio je predsjednik Zameta Vedran Devčić.

Sulić je u bogatoj karijeri igrao za Trsat, Zamet, Pećine, Metković Jambo, Zagreb, Veszprem, Medveščak, Celje i Wislu, a ima i osvojeno svjetsko zlato sa Hrvatskom u Portugalu te mediteranske igre u Tunisu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica