To je to što me zanima!

Kakvo predstavljanje publici: Zadrani srušili bogati Himki!

Veseli najviše prezentacija Bryona Allena, Amerikanca koji će se prema viđenom teško zadržati dugo na Višnjiku. Uz iskustvo Ivanova, Siriščevića i borbenost Fundića, ovaj Zadar izgleda ozbiljno
Vidi originalni članak

Premda su se suci svojski trudili upropastiti sve što se moglo, Zadar je na domaćoj premijeri Zadar Basketball Tournamenta pred publikom na Višnjiku pobijedio bogati ruski Himki 90-82.

Euroligaša koji praktički cijelu utakmicu proveo u zaostatku, u 24. minuti Zadrani su prvi put probili i granicu dvoznamenkaste prednosti (50-39). Rusi, u čijem sastavu nije bilo Stefana Jovića i ozlijeđnog Šveda, ali jest igrača koji rade razliku poput Timme, Evansa, Bertansa, Bookera, pokušavali su što mogu i znaju, ali Zadrani se nisu dali. Završnica je bila posve mirna.

- Dojmovi su pozitivni, nama je izuzetno bilo stalo da se pred našom publikom predstavimo kao jedna borbena, rastrčana ekipa koja je kolektiv. Bilo nam je važno da kliknemo s publikom, zahtijevao sam od igrača da igraju zadarski i čuli smo pljesak s tribina i upravo zbog toga nam je drago zbog pobjede. Ne treba ulaziti u euforiju, oscilacije u igri su i dalje velike ali vesele konture igre koju želimo prikazati ovu godinu - komentirao je Ante Nazor.

Veseli najviše prezentacija Bryona Allena, Amerikanca koji će se prema viđenom teško zadržati dugo na Višnjiku. Stao je na 22, uz iskustvo Ivanova, Siriščevića i borbenost Fundića, ovaj Zadar izgleda puno ozbiljnije nego prošlosezonski. Već danas u 20.30 na redu je viceprvak Europe Anadolu Efes.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VisnjaKK 19.09.2019.

    Igraj Zadre volimo te mi! ⚪🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare