To je to što me zanima!

Kakvo šaketanje u Rusiji! Hrvači se počeli mlatiti usred borbe

Tukli su se kao poludjeli, šake su letjele i po glavi, i po zraku, po ramenima... Ma pogađali su baš svugdje! No nakon nekoliko sekundi dviljačkog obračuna suci i treneri uletjeli su na podlogu
Vidi originalni članak

Rusija je zemlja prepuna vrhunskih hrvača, no u borbi koja je trebala biti jedna od poslastica prvenstva Rusije, hrvači su se počeli mahnito šaketati tek nekoliko sekundi nakon samog starta!

Ruski hrvači Alan Bagaev i Babuli Coloev odmah su u samu borbu ušli iznimno agresivno i nabrijano, a tek nekoliko sekundi nakon početka dvoboja počele su letjeli šake.

Tukli su se kao poludjeli, šake su letjele i po glavi, i po zraku, po ramenima... Ma pogađali su baš svugdje! No nakon nekoliko sekundi dviljačkog obračuna suci i treneri uletjeli su na podlogu i prekinuli njihov barbarski spektakl, a obojica su potom diskvalificirana i poslana u svlačionicu.

Prema pisanju ruskih medija, dvojac bi mogao biti suspendiran na dulji period vremena, a sukob se nije nastavio u svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • obama terorist 05.12.2020.

    Vjesti i iz rusije stigle ali Davora Pavune nigdje! Kako je to moguce,ljudi zapratite jednog od najvecih svj znanstvenika koji zna puno vise od vase Markotic,Papaka i ,Perosa!

  • 05.12.2020.

    ko zna na čemu su

  • ChandlerBing4 05.12.2020.

    Kada su vec u UFC-u se poceli samo hrvati mogu i ovi obrnuto, svakako je zanimljivije

Komentiraj...
Vidi sve komentare