To je to što me zanima!

Kakvo slavlje! Najslabiji klub u FA Kupu ždrijebom do 2. kola

Nisu ništa napravili, a imaju 36 tisuća funti u džepu i drugo kolo Fa Kupa! Nogometaše Chichestera pomazila je sreća te su ostali bez protivnika jer su kao posljednje izvučena momčad ostali 'bez protivnika'
Vidi originalni članak

Iiii... Tako jeeee! Kako su samo slavili nogometaši engleskog niželigaša Chichester Cityja kad su saznali da u prvom kolu FA Kupa nemaju protivnika, odnosno prolaze direktno u drugo kolo. 

- Želimo biti slobodni! Vjerojatnost da se to dogodi su 80-1, ali, ako već nekoga moramo izvuči neka to bude neki veliki klub - rekao je prije izvlačenja trener Chichestera Miles Rutherford.

Želja mu se ostvarila iako su mu šanse bile skoro nikakve. Matematički, iz prvog kola, odnosno 1/128 finala prošli su u drugo kolo, tj. 1/64 finala bez borbe, a tko zna koji ih protivnik čeka u nastavku. Možda im ždrijeb odredi baš neki veliki klub, kao što je želio trener Rutherford.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.10.2019.

    Sve zbog "sahranjenog" Burya koji je nedavno ugašen,a radi se o jednom od najstarijih Engleskih klubova i podigla se velika bura u Engleskoj zbog toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare