To je to što me zanima!

Ni Kale ne pomaže Fiorentini, Celta je šokirala Srnin Šahtar!

U svom 31. nastupu ove sezone zabio je svoj 16. gol u sezoni, odnosno peti u Europskoj ligi. I sve to ispalo je premalo za Talijane jer su Nijemci stigli do čudesnog proekreta preko Larsa Stindla
Vidi originalni članak

Fiorentina je bila vrlo blizu prolaska u osminu finala Europske lige poslije prvog poluvremena u Firenzi protiv njemačkog Gladbacha budući da su vodili 2-0.

Nakon što su u prvoj utakmici prethodnog četvrtka pobijedili 0-1 golčinom Federica Bernardeschija, danas je došao red na uzvrat, ali i red na Nikolu Kalinića. 

U svom 31. nastupu ove sezone zabio je svoj 16. gol u sezoni, odnosno peti u Europskoj ligi. I sve to ispalo je premalo za Talijane jer su Nijemci stigli do čudesnog proekreta preko Larsa Stindla koji je zabijao u 44. 47. i 55. minuti.

Potpuni potop 'viola' dogodio se u 60. minuti kada je zabio i stoper Christensen. Završilo je 2-4 za Nijemce čime su izborili plasman u osminu finala Europske lige.

VIDEO

KALINIĆEV GOL

Celta šokirala Srnu i Ukrajince

Šahtar našeg bivšeg kapetana Darija Srne ispao je na šokantan način od španjolske Celte. Iako su u Vigu Ukrajinci pobijedili 1-0, na svom 'domaćem' terenu u Harkivu držali su 'nulu' sve do 90 minute. 'Nebeskoplavi' bili su bolji cijelu utakmicu, a domaće je spašavao golman Andrij Pjatov. 

No, u 90. minuti upropastio je svoj trud skrivljenim penalom. Siguran realizator bio je Iago Aspas pa se otišlo u produžetke gdje je Celta preko gola Gustava Cabrala iz 108. minute zabila za 0-2. Gol su prošlogodišnji polufinalisti Europske lige primili iz kornera.

Inače, Srni je ovo bio 145. europski nastup za Šahtar.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • strmi007 24.02.2017.

    Pa to nisu istine

  • mandrillost 24.02.2017.

    Tko mi se ono javio za pisanje ruskih,ukrainskih imena? Šnidaric? E pa ovako Šnidaricu,izgleda da pravila ne vrijede za sve. Sinoc dakle poslije utakmice Fiorentina-Borussia,bili su svi rezultati na TV. I pisalo je Shakhtar,a ne Šahtar!!!! Prema tome ocito netko nezna pravilnik,ili svatko pise kako mu se prohtije. Onda nije ni Celta,nego Selta i slicno.Lijepo sam napisao nije Šarapova,nego Sharapova...al eto mi smo prepamenti Hrvati!!!!

  • tomicalomica 24.02.2017.

    Jbt , to mogu izvesti samo Švabi ! ...Koja momčad bi nakon 0 :1 kod kuće i 0 :2 na gostovanju vjerovala u prolaz ?? Zabili 4 komada u razdoblju od 45 -60 minute ,, svaka čast 👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare